Amit a perem nélküli WC-ről tudni érdemes

Közzétéve Jun 26, 2019 kategória: Blog

Amit a perem nélküli WC-ről tudni érdemes

A fürdőszobai berendezések és kiegészítők esetében egyre nagyobb szerepet kap az egyszerű tisztíthatóság, valamint az esztétikus, designos megjelenés. A fürdőszobák esetében elengedhetetlen a ragyogó tisztaság és az állandó higiénia. Erre kínálnak remek megoldást a perem nélküli, innovatív technológiával készült WC rendszerek.

 

Miért érdemes öblítő perem nélküli WC-t választani?

A Geberit termékcsalád olyan remekül tisztán tartható WC-ket kínál, melyekről hiányzik a klasszikus öblítőperem. Ennek köszönhetően nincsenek rejtett és nehezen hozzáférhető részek, ahol a szennyeződések és kórokozok, megtapadhatnak vagy elszaporodhatnak. Így az ilyen típusú WC-k új megjelenést és frissességet visznek a fürdőszobába.

A Geberit Rimfree technológiával elkerülhető a hosszas és fáradtságos tisztítás, valamint a drága és nem feltétlen hatékony tisztítószerek használata. A WC kerámia letisztult felülete által a WC érezhetően higiénikusabb, tisztítása pedig könnyebb.

A szabadalmaztatott öblítő rendszer a víz sebességét és irányát még a kerámiába érés előtt szabályozza. A vízelosztó elem így a vízsugarakat csak oda vezeti, ahol a tiszta és alapos öblítéshez szükséges. Ráadásul már kis öblítővíz mennyiség esetén is optimális öblítést és tökéletes eredményt biztosít.

Ha mindez nem lenne elég környezetbarát megoldás is, hiszen használatával nagy mennyiségű víz és tisztítószer alkalmazása is megtakarítható.

Nincs perem, nincs kellemetlenség, nincs kompromisszum. Válassza Ön is az öblítőperem nélküli WC megoldásokat!

 

További kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>