Amit az óriás burkolólapokról tudni érdemes

Közzétéve Jan 14, 2020 kategória: Blog

Amit az óriás burkolólapokról tudni érdemes

A nagy burkolólapok térhódítása már lassan 2 éve vette kezdetét és népszerűsége továbbra is töretlen. Az impozáns óriás burkolatok egyre több otthonban lelhetők fel, és nem ritka, hogy egy-egy igazán modern lakásban két méter magas, gyönyörű elemekkel ékesítik a padlót vagy a falfelületeket.

 

Hol érdemes használni az óriás burkolólapokat?

A nagyméretű burkolólapok a modern, kifinomult és elegáns megjelenést kölcsönöznek otthonunk bármely pontjának.

Mivel a lapok főként természetben előforduló anyagokból készülnek, megmunkálásunk során préselést is alkalmaznak, így nagy ellenállóképességgel rendelkeznek, aminek köszönhetően számos helyen remekül alkalmazhatók.

Elsőre talán nem is gondolnánk, de díszítő elemként is használhatók: padlón, falon, kültéren, de akár bútorfelületeken is, hiszen kiemelkedő műszaki paramétereik extrém vékonyságuk ellenére is tökéletesen alkalmassá teszik erre.

 

Melyek a legfőbb előnyei?

Optikailag nagyítják a teret

Ahogyan a világos színek tágasabbá, levegősebbé tesznek egy teret, az óriás burkolólapok is nagyobbnak mutatják a helyiséget pusztán azáltal, hogy jóval kevesebb az illeszkedés, és a tér folytonosnak tűnik.

 

Gyorsabb és praktikusabb a tisztán tartása

Egyszerűbben és gyorsabban lehet tisztítani, vagyis takarítás szempontjából is ideális. A nagy lapok könnyen takaríthatók, a fugáik szélesebbek és jóval kevesebb is van belőlük, így rengeteg időt megspórolhatunk, ha takarításról van szó.

 

Hasznos tippek a választáshoz

Inspirálódjunk olyan helységben, ahol a nagy burkolólapokat összetudjuk hasonlítani a kisebbekkel, így könnyebben eldönthetjük melyik méret a nekünk megfelelő. Erre remek lehetőséget kínál különleges bemutatótermünk, ahol burkolatok széles választékával várjuk!

Bátran válasszon fényesebb burkolólapokat, mivel ezek szuperül párosíthatók matt felületekkel.

Ha bizonytalan a választásban, vagy szeretné pontosan látni, hogy elképzelése hogyan mutat a valóságban, akkor vegye igénybe fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunkat. Így szakembereinkkel gyorsan és hatékonyan tervezehet.

 

Amennyiben fürdőszoba felújításban gondolkodik, vagy szüksége lenne szakmai tanácsokra, akkor írjon nekünk és szakképzett munkatársaink segítenek Önnek!

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>