Fürdőszoba felújítás előtt állsz? – íme egy szuper karácsonyi ajándékötlet

Közzétéve Dec 13, 2019 kategória: Blog

Fürdőszoba felújítás előtt állsz? – íme egy szuper karácsonyi ajándékötlet

Nyakunkon a karácsony, ugyanakkor nem tudod mivel ajándékozd meg szeretteidet vagy éppen saját magadat? Akár építkezés, akár lakásfelújítás előtt állsz, nagy segítséget nyújthat egy valósághű látványterv, mely segítségével részletesen átláthatod elképzelésed hogyan mutat majd a valóságban.

 

Ajándékozz CSEPREGI fürdőszoba látványtervezés ajándékultaványt!

 

Íme 4 érv, amiért érdemes látványtervezés szolgáltatásunkkal meglepned szeretteidet vagy épp magadat:

Valódi képet ad, ami azért is rendkívül fontos, mert nem csak a csempe mintáját és a szaniterek elrendezését mutatja meg, hanem olyan lényeges kérdésekre is választ ad, mint merre nyíljon a zuhanykabin ajtaja vagy éppen mekkora kád fér majd el kényelmesen a fürdőben.

 

Ehhez kapcsolódóan a látványterv nagyban elősegíti a tervezés és kivitelezés folyamatát. Érdemes még a kivitelezés előtt látványtervet készíttetned, hiszen általa kiderül hogy funkciójában is megfelel-e az elképzelés

 

A funkcionalitás mellett az esztétikai megjelenés is fontos. Egy látványterv által megnézheted különböző szín és forma összeállításokban a fürdőszobád, így könnyedén ki tudod majd választani az ízlésednek megfelelő árnyalatokat, burkolatokat, bútorokat, valamint kiegészítőket.

 

Előfordulhat, hogy tanácstalan vagy a leendő fürdőszoba kapcsán. Telephelyünkön különleges fürdőszoba bemutatóteremmel várunk, ahol számos megoldást kínálunk, melyekből ötletet és inspirációt meríthetsz, valamint széles termékkínálatunk által biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb burkolatokat, bútorokat és szanitereket. Szakképzett munkatársaink örömmel segítenek a döntésben és megválaszolják a felmerülő kérdéseket.

 

Segítünk megvalósítani álmaid fürdőszobáját!

Fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunk esetén még a végleges vásárlást megelőzően tudatos döntést hozhatsz, akár több modell közül is kiválasztva azt, amelyik a legjobban passzol majd mind méretét, mind alakját, mind pedig arányait és elhelyezkedését tekintve a fürdőszobába.

Ha érdekelnek eddigi munkáink, akkor kattints ide és böngéssz oldalunon!

 

Ne bízza a képzeletére a végeredményt! Írjon nekünk igényelje ajándékutalványunkat, hogy előreláthatóan és gyorsan tervezhesse meg álmaid fürdőszobáját akár Ön, akár családtagja!

További részleteket fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunkról itt talál!

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>