Fürdőszoba látványtervezés – tervezz előre!

Közzétéve Sep 23, 2019 kategória: Blog

Fürdőszoba látványtervezés – tervezz előre!

Örömmel jelentjük, hogy kínálatunkban már elérhető a fürdőszoba látványtervezés szolgáltatás is!

Akár építkezés, akár lakásfelújítás előtt állsz, nagy segítséget nyújthat egy valósághű látványterv, mely segítségével részletesen átláthatod elképzelésed hogyan mutat majd a valóságban.

 

Miért érdemes fürdőszoba látványtervet készítettni?

Elsősorban valós képet ad. Ez azért is fontos, mert lehet, nehezen tudod elképzelni az általad kiválasztott fürdőszobai burkolat, szaniterek és kiegészítők együttesen hogyan is mutatnak majd otthonodban. Az általunk készített látványterv segítségével 3 dimenziós képben láthatod elképzeléseidet.

Nagyban elősegíti a tervezés és kivitelezés folyamatát. Érdemes még a kivitelezés előtt látványtervet készíttetned, hiszen általa kiderül hogy funkciójában is megfelel-e az elképzelés, valamint kiderülhetnek olyan részletek, melyek még időben korrigálhatók.

A fürdőszoba tervezése során az esztétikai megjelenés sem utolsó szempont. Egy látványterv által megnézheted különböző szín és forma összeállításokban a fürdőszobád, így könnyedén ki tudod majd választani az ízlésednek megfelelő árnyalatokat, burkolatokat, bútorokat, valamint kiegészítőket.

 

Szakmai segítség és széles termékválaszték

A látványterv elkészítése mellett különleges fürdőszoba bemutatóteremmel várunk. Telephelyünkön számos megoldást kínálunk, melyekből ötletet és inspirációt meríthetsz, valamint széles termékkínálatunk által biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb burkolatokat, bútorokat és szanitereket.

Ha a megvalósítás előtt álló fürdőszoba megtervezése még tisztázatlan, esetleg kipróbálnál több lehetséges burkolattípust, színvilágot vagy szaniter elrendezést, akkor szakképzett munkatársaink segítenek a döntésben!

 

Milyen lépésekből áll a látványtervezés?

Kapcsolatfelvétel – Írj nekünk az fürdőszoba látványtervezés oldalunk alján található űrlapon keresztül, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot.

Személyes egyeztetés – Ezt követően egyeztetjük a fürdőszoba látványterv elkészítéséhez szükséges információkat és elképzeléseidet, majd nekilátunk a munkának.

Látványterv elkészítése – Elkészítjük az igényeid alapján megálmodott fürdőszobai látványtervet, melyet e-mail kiküldünk neked.

 

Írj nekünk, hogy előreláthatóan és gyorsan tervezhesd meg álmaid fürdőszobáját!

További részleteket fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunkról itt találsz!

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>