Velux tetőtéri ablakok

A VELUX csoport már több, mint 75 éve teremt kellemesebb lakókörnyezetet a világ minden részén, napfénnyel és friss levegővel. A VELUX márka már több, mint 30 éve van jelen Magyarországon, hogy napról-napra csúcsminőségű tetőtéri ablakokat gyártson. A termékszállítás gyors és pontos, akár 2 napon belül biztosított.

Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.

Országos szervizszolgálata is a VELUX termékek választása mellett szól. Jól ismert, magastetős tetőtéri ablak és árnyékoló kínálata mellett, alacsony hajlásszögű és lapostetős megoldások is elérhetőek kínálatában.

VELUX tetőtéri ablakok

A minőségi VELUX tetőtéri ablakok széles méret- és típusválasztékban állnak rendelkezésre. A választható kilincs pozíció (alsó vagy felső) a mindennapi kényelmes használatot biztosítja. Minden VELUX tetőablak innovatív ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel és zárt állapotú szellőztetési lehetőséggel rendelkezik. A megtérülő befektetést a kedvező árfekvésű Standard Plus tetőtéri ablakok jövőbiztos 3-rétegű üvegezése (Uw=1,1 W/m2K) is garantálja.

VELUX burkolókeretek, beépítőtermékek tetőtéri ablak beépítéséhez

Tetőtéri ablakok beépítéséhez burkolókeret minden esetben szükséges. Az összes VELUX burkolókeret úgy készül, hogy pontosan illeszkedjen az ablakra, és a beépítését gyorssá, egyszerűvé tegye. A VELUX burkolókeretekkel bármely ablakméret és tetőfedő anyag esetén tökéletesen megbízható beépítés valósítható meg. A beépített szerkezet évtizedeken keresztül hőhídmentes marad, és ablakai tökéletesen vízzáróak lesznek, ha burkolókeret helyett VELUX beépítő készletet választ. Nem csak a fűtési/hűtési költségeken fog spórolni, hanem már a vásárláskor is. A készlet ugyanis 4 beépítőterméket tartalmaz, és 5% árelőnnyel kapható (a termékek külön-külön történő megvásárlásához képest).

VELUX árnyékolók tetőtéri ablakokra

A VELUX árnyékolók és redőnyök elengedhetetlen kiegészítői a tetőtéri ablakoknak. Az eredeti megoldások minden kétséget kizáróan abszolút fényzárást, optimális fényszabályozást, és a meleggel és a rovarokkal szemben kellő védelmet nyújtanak éjjel-nappal.

Pick&Click® rendszerrel a belső VELUX árnyékolók percek alatt felszerelhetőek.

A két árnyékolót tartalmazó VELUX komfortcsomagok egyszerre nyújtanak megoldást a hővédelemre és árnyékolásra és vásárlásukkal 10% árelőnyre is szert tehet.

VELUX fénycsatornák

Általában a ház belsejében fekvő, zárt és sötét, másodlagos funkciót betöltő helyiségeknek az ideális megvilágítására kevesebb figyelmet fordítunk. A VELUX fénycsatornával napfényt lehet varázsolni ezekbe a terekbe gyorsan és egyszerűen.

Minden olyan, a homlokzattal nem határos helyiségben alkalmazható, amely a tetővel közvetlenül nem érintkezik és kb. 6 m2 területű helyiség bevilágítására alkalmas, így spórolhat az áramszámlán. Harmonikusan illeszkedik a tetőbe, megjelenése a tetőtéri ablakokéhoz hasonló.

Ossza meg Ön is
*/ ?>