Varázsold újjá fürdőszobád csupán néhány kiegészítővel

Közzétéve Nov 18, 2019 kategória: Blog

Varázsold újjá fürdőszobád csupán néhány kiegészítővel

A fürdőszoba kialakítása igen sokrétű feladat, hiszen azon túl, hogy az alapvető higiéniai funkciókat kell ellátnia, egyre inkább relaxációs szerepet is betölt mindennapjainkban.

 

Egy fürdőszoba felújítása, illetve átalakítása meglehetősen költséges beruházás, ami hosszú tervezést is igényel. Ha azonban gyorsan szeretnéd új köntösbe öltöztetni a fürdőd, akkor elég néhány egyszerű kiegészítőhöz nyúlnod. Összegyűjtöttünk néhány kevésbé költséges ötletet, amelynek köszönhetően teljesen megújulhat a fürdőszobád.

 

Trópusi hangulat növényekkel

Remekül tud mutatni a fürdőben egy csodálatos trópusi növény. Sok növény ráadásul kiválóan bírja a fürdőszoba extrém páratartalmát. Ha kisebb fürdővel rendelkezel, és nem fér el egy nagyobb növény a helységben, akkor válassz kedvenc virágjaid közül. Egy színes orchidea vagy pár szál tulipán vázába téve garantáltan meghittebb és kellemesebb hangulatot varázsol a fürdőszobába.

 

Színezd újra

Ha egyhangúnak érzed a fürdőt és színekre vágysz, akkor akár egyetlen dekorációs elemmel is feldobhatod az enteriőrt. Válassz egy új fürdőszobaszőnyeget vagy egy új zuhanyfüggönyt. Továbbá a műanyag szappantartó és törölközőtartó helyett is érdemes egy modern, króm törölközőtartót vagy egy élénk színű szappantartót vásárolnod.

A megunt fehér vagy egyszínű csempét feldobhatod akár matricákkal is. Nem csak színesítenek, de a sérült darabokat is elrejthetők velük.

 

Igazi spa-hangulat otthoni kiadásban

A régi törölköző helyett válassz néhány színes, extra puha és bolyhos fajtát. Hajtogasd őket össze, és szépen helyezd rá a nagyobbakat a fürdőszobapolcra, a kisebbeket pedig a kisméretű szekrényre, vagy készítsük oda a kézmosó mellé. A látvány a szállodai szobák hangulatát fogja tükrözni. Még bensőségesebb hangulatot varázsolhatsz apró aromamécsesek és illatkosarak elhelyezésével.

 

Tárolj okosan és kreatívan

A kisebb fürdőszoba is számos kreatív lehetőséget kínál a tárolásra, erről már írtunk korábban. Az ötletes polcrendszereken túl, könnyedén vidám megjelenést kölcsönözhetsz fürdőszobádnak, ha különböző méretű, formájú és színes tárolókat használsz, melyek a rendszerezésben is nagy segítségedre lehetnek.

 

„Tükröm, tükröm mond meg nékem”

Köztudott, hogy a tükör a fürdőszoba egyik legfontosabb eleme. Ugyanakkor nem csupán funkcionális szerepe van a lakásban, érdemes dekorációs kiegészítőként is tekinteni rá. A tükör formájának, keretének megválasztásával, vagy a körülötte elhelyezkedő elemekkel egyszerűen és könnyedén dekorálhatsz. Csodásan mutat például egy kavicsos vagy mozaikos kerettel díszített tükör a mosdó fölött, mely igazi tengerparti hangulatot áraszt.

 

Felújítás esetén fontos a tervezés

Ha komolyabb fürdőszoba felújítás előtt állsz, akkor nagy segítséget nyújthat egy valósághű látványterv, melynek segítségével részletesen átláthatod, hogy elképzelésed hogyan mutat majd a valóságban. Fürdőszoba látványterv szolgáltatásunk mellett egyedi fürdőszoba bemutatóteremmel is várunk telephelyünkön, így könnyedén kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb burkolatot, fürdőszobai bútorokat vagy épp kiegészítőket.

 

Amennyiben fürdőszoba felújításban gondolkodik, vagy szüksége lenne szakmai tanácsokra, akkor írjon nekünk és szakképzett munkatársaink segítenek Önnek vagy látogasson el fürdőszobai látványtervezés oldalunkra és kérjen tőlünk ajánlatot!

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>