Elérhetőség:

Telephely
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Ügyvezető:
Csepregi Ferenc
Székhely:
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Telefon:
+36 74 471 157
Tel/Fax:
74/ 470-715
E-mail:
info@csepregi.hu


Kémények

Kémény, kéményrendszerek. Leier, Schiedel kémények.

Schiedel kéményrendszer

Leier kéményrendszer

Schiedel kéményrendszer

A Schiedel kéményrendszerek komplett megoldást jelentenek: a pincétől a padlásig, és a tetőn túl is,minden fűtőanyaghoz, valamint az összes jelenlegi és jövőbeli fűtési technológiához alkalmasak.  A  kéményelemek a füstben keletkező agresszív, savas anyagokkal szemben ellenállóak, a kémény.
 

Kéménytípusok

schidel absolut, kéményrendszer, gáz, olaj, kazán, tüzelőberendezés, tüzelőanyag, szén, fa, gáz
 
 
 
 
 

SCHIEDEL Absolut

 
 
 

 
A Schiedel ABSOLUT egy forradalmian új  kéményrendszer, mely a kazánválasztásban  teljes függetlenséget nyújt. Alkalmas bármely mai tüzelőberendezés és tüzelőanyag esetében,  legyen szó akár gázról, szénről, olajról, fáról vagy a manapság egyre előtérbe kerülő pellettről.
 
 
schiedel UNI plusz, schiedel, samott, hőszigetelt, kéményrendszer, nyitott égésterű, folyamatos kondenzáció

SCHIEDEL UNI***Plus

 
 
 
 
 
 
Hőszigetelt samott bélésű kéményrendszer, alkalmazható minden nyitott égésterű készülék estében, szén, fa, gáz és olajtüzelés estén egyaránt, abban az esetben is, ha folyamatos kondenzáció várható.
 
 
schidel sr, nyitott égésterű, füstgáz elvezetésére, tartalékkémény, biztosnági kémény

 

 

 

SCHIEDEL SR

 
 

 
 
Nyitott égésterű készülékek, szén fa, gáz és olaj tüzelőanyag füstgázának elvezetésére alkalmas. Várható folyamatos kondenzáció estén nem alkalmazható.
Biztonsági, illetve tartalékkéménynek javasolt.
 
 
schiedel quadro, zárt égésterú gázkészülék, füst elvezetés, gáz elvezetés, ikerházak, családi házak, lakóházak, több tüzelőberendezés, ráköthető
 
 

SCHIEDEL Quadro

Többszintes lakóházak, társas- és ikerházak lakásai vagy akár családi házak zárt égésterű gázkészülékeinek füstgáz-elvezetésére alkalmas. Biztosítja az égési levegőt is. Akár több tüzelőberendezés is ráköthető, amelyek egymástól függetlenül működtethetők.
 
 
schiedel multi, egyedi fűtőberendezés, gyűjtőkémény, energiamegtakarító, hőcsrélő elv, hasznosító, zért égésterű, kevert rendszer, több készülékkel


SCHIEDEL Multi

Társasházi lakások egyedi fűtőberendezéseinek gyűjtőkéménye. Az energiamegtakarító hőcserélő elvet hasznosító, zárt égésterű fűtőberendezések égéstermékének elvezetésére szolgál. Alacsony füstgáz-hőmérsékletű és kondenzációs technológiák esetében is használható és ezek akár kevert rendszerben is ráköthetők. Akár 10 készülék is ráköthető 1 kéményre.
 

LEIER kéményrendszer

LK kéményrendszer

Az LK kéményekre beköthetők cserépkályhák, kandallók, nyílt égésterű gázkészülékek,  gázkazánok, olaj, szén és fatüzelésű tüzelőberendezések, bioenergiával működő fűtőkészülékek egyaránt.

leier, kéményrendszer, lk kéményrendszer, ékelt kémény, háromhéjas, könnyűbeton, samott béléscső, füstgáz elvezetés, cserépkályhák, kandalló, gázkészülék

 


LK Kéményrendszer

 
A Leier Ékelt Kémény egy háromhéjas kéményrendszer, melyben a héjak a következők: külső, a szerkezet vázát alkotó elem a könnyűbeton kéményköpeny, a belső rész a füstgáz elvezetését szolgáló, magas hőfoknak és savaknak ellenálló samott béléscső, a kettő közt zárt levegő-oszlop biztosítja a rendszer hőszigetelését.

 További információkért keresse munkatársainkat!

vissza az oldal tetejére

Bisnode tanusitvany