Profilok

Hirlevél
Feliratkozom Leiratkozom

Elérhetőség:

Telephely
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Ügyvezető:
Csepregi Ferenc
Székhely:
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Telefon:
+36 74 471 157
Tel/Fax:
74/ 470-715
E-mail:
info@csepregi.hu


Hírek


Épületgépészet: Bővítettük tevékenységünket!

<<< Vissza
 
2010.10.28

Képzett szakembergárdával, széles termékválasztékkal várjuk lakásfelújítást, házépítést tervező vásárlóinkat!

épületgépészet, radiátor, lakásfelújításA Csepregi Építőanyag Szakkereskedésben vásárlók már megszokhatták, hogy nálunk mindig a legjobb minőséget, széles termékválasztékot találnak. Üzletünkben számos építőanyagot, burkolóanyagokat és fürdőszobai termékeket kínálunk, törekedve arra, hogy a lakásfelújítás vagy építkezés folyamatához nálunk minden elérhető és megtalálható legyen. Ahhoz, hogy vásárlóink igényeinek már az alapoktól megfeleljünk, szükségét éreztük a fejlődésnek, ezért épületgépészettel bővítettük tevékenységi körünket.


Az épületgépészetnek telephelyünkön belül egy különálló épület ad helyet, ahol víz-gáz-fűtéssel kapcsolatos termékek, radiátorok, kazánok, szerelvények lesznek megvásárolhatóak. Megközelíthető az Építőanyag Szakkereskedés udvarán keresztül. Honlapunkat folyamatosan bővíteni fogjuk új szolgáltatásunknak megfelelően, hogy senki se maradjon le új termékeinkről, akcióinkról! Képekért kattintson ide!
Várjuk régi és új ügyfeleinket a már jól ismert nyitvatartási időben:

H-P: 7,30 – 16,30
Szo.: 8 – 11

Ha szeretne még több információt víz-gáz-fűtéssel kapcsolatos termékeinkről vegye fel itt a kapcsolatot munkatársainkkal, vagy keressen Bennünket a következő elérhetőségeken:

E-mail: epuletgepeszet@csepregi.hu
Web: www.csepregi.hu
Tel: 74/570-023
Fax: 74/570-024.

Bisnode tanusitvany