Profilok

Hirlevél
Feliratkozom Leiratkozom

Elérhetőség:

Telephely
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Ügyvezető:
Csepregi Ferenc
Székhely:
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Telefon:
+36 74 471 157
Tel/Fax:
74/ 470-715
E-mail:
info@csepregi.hu


Hírek


Fűtse fel lakását a Csepegi Épületgépészet segítségével!

<<< Vissza
 
2010.12.21

Munka után szeretne a jó meleg otthonába haza térni? Régóta gondolkozik azon, hogy lecseréli az öreg konvektorát egy kályhára vagy kandallóra? Akkor jó helyen jár, a Csepregi Épületgépészeti Szaküzlet segít megvalósítani ezt az álmát!

 

kandalló, kályha, kazán Épületgépészeti Szaküzletünkben több fajta kandalló és kályha közül válogathat, melyek típustól függően kiválóan alkalmasak a teljes lakás vagy annak egy-egy helyiségének felfűtésére is. Szaküzletünkben lakása nagysága alapján különböző méretű fűtőkészülékekből választhat. Fatüzelésű kályhák és kandallók mellett pedig széntüzelésűek is kaphatók. Üvegajtós fűtőberendezéseinknek, mint például a Piccolo íves kandalló, az Eurofen öntvény íves kandalló, vagy az Ararat Kályhának köszönhetően pedig, biztonságosan élvezheti családjával a pattogó tűz látványát.
 

Korszerűsíteni szeretné fűtését?


fatüzelésű,  széntüzelésű, vegyestüzelés, kazán kandalló kályhaKazán vásárlása esetén is széles palettát tudunk biztosítani. Kínálatunkban megtalálhatók a fa és széntüzelésű fűtőberendezések, például a Concept 28 vegyes tüzelésű kazán, vagy a Caltherm kazán, amelynek nagy előnye az öntöttvas készülékekkel szemben, hogy a vízkővel és a hideg tápvízzel szemben érzéketlenebbek.

Ha szeretne még többet megtudni a kandalló, kályha és kazán kínálatunkról, akkor tekintse meg termékeinket, vagy keressen meg minket üzletünkben, de kérdéseit felteheti nekünk a kapcsolat oldalon is.

Bisnode tanusitvany