Profilok

Hirlevél
Feliratkozom Leiratkozom

Elérhetőség:

Telephely
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Ügyvezető:
Csepregi Ferenc
Székhely:
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Telefon:
+36 74 471 157
Tel/Fax:
74/ 470-715
E-mail:
info@csepregi.hu


Hírek


Kerakoll oktatás

<<< Vissza
 
2011.02.28

Idén februárban a Kerakoll Spa és a Csepregi és Társa Kft. szakmai gyakorlati bemutató napot szervezett telephelyünkön.

Az Olaszországban vezető szerepet játszó Kerakoll Spa termékeine kizárólagos forgalmazója a Keragroup Hungária Kft. és a Csepregi és Társa Kft. idén februárban szakmai gyakorlati bemutatót szervezett telephelyünkön. Cégünk közel másfél  éve működik együtt a Kerakoll Spa-val, mely négy évtizedes múltra visszatekintő építőanyag gyártó cég, ezen belül is elsősorban a hidegburkolási segédanyag-gyártás vezető fejlesztője.

 
Az előadás főként a kivitelezések során gyakran előforduló problémákra és azok megoldásaira fókuszált valamint a szervezők megismertették az érdeklődőkkel a különböző fugázó-, ragasztóanyagokat, beltéri- és kültéri vízszigeteléseket. Lehetőség nyílt az oktatáson résztvevők számára, még részletesebben megismerni a Kerakoll termékeket valamint a mindennapi kivitelezések során felmerülő nehézségek megvitatására és megoldására is sor került.
 

Minden résztvevő szakembernek a Kerakoll Spa ajándékkal kedveskedett, a Csepregi és Társa Kft. pedig a jó hangulatú vendéglátásról gondoskodott.

 

Képekért kattintson ide!

Bisnode tanusitvany