Elérhetőség:

Telephely
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Ügyvezető:
Csepregi Ferenc
Székhely:
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Telefon:
+36 74 471 157
Tel/Fax:
74/ 470-715
E-mail:
info@csepregi.hu


Hansa csaptelepek

Hansa Canyon

A víz nagyszerű színdarabokat játszik. Tegye lehetővé számára  a tökéletes fellépést!

hansa, csaptelep,canyon,csap,fürdőszoba,wellnessA Hansacanyont letisztult design és technika jellemzi. Külsőre kompromisszumoktól mentes, extravagáns és izgalmas. Működésében a vízvezetés új ötletét valósítja meg: nyitott vízfolyással. A vízsugár mindemellett megvilágítással rendelkezik, és a hőmérséklettől függően kéktől (hideg) a vörösig (meleg) változtatja színét. A Hansacanyon teljes vezérlése elektronikusan történik, szenzoros gombokkal. A szigorú, szokatlanul tiszta formájával egy Hansacanyon ezáltal többé válik: egy tárggyá, amely a víz élményét teljesen újszerűen értelmezi.

A víz szabadesésben, szélesen és levegő hozzákeverés nélkül élheti meg a hullámzuhany élményét. Az elektronikus vezérlésű megvilágítás által széles, fenségesen folyó áramnak látszik.
 
 

 Hansa Disc

A design találkozik a legmodernebb technikával

hansa, disc, csaptelep, fürdőszoba, wellnessA megfelelő design megszólaltatja a termékeket. A Hansadisc nem tolakodó, mégis robusztus külsejével, és mintaszerű műszaki tartalmával szórakoztat. A kar a legerősebb, tartós mechanikai terhelések esetén is könnyen mozgatható marad az integrált zsírdepónak köszönhetően. A depók a vezérlő patron kerámialapjai között helyezkednek el, és folyamatosan kenik ezeket.
 

Hansa Murano

Minden társadalomban beszélnek a kutak a kultúráról, az ízlésről és a stílusról.

hansa murano, csaptelep, fürdőszoba, wellness, csapA Hansamurano a fürdőszobai szerelvények kialakításának újabb mérföldköve. Króm, üveg, és a víz eddig ismeretlen élménye egyedivé és különlegessé teszik. A Hansamurano még lenyűgözőbb élménye érdekében elektronikus változatát is kínáljuk. A Hansamurano a legmodernebb szenzoros technológiával működik. Ha a kéz közeledik az üvegtányér közepén elhelyezett szenzorhoz, megindul a víz. A vízáram egy egyedileg beállítható időtartam után automatikusan, vagy az érzékelő újbóli működtetésével áll meg.

hansa, murano, csaptelep, üvegtányér, színes vízsugárA kézzel készített üvegtányérok kis méretű, exkluzív műremekek, amelyek a világhírű olasz muranói üveg-manufaktúrákban készülnek. És ez még nem minden: Kérésére olyan szolgáltatást nyújtunk Önnek, amellyel megteremtheti saját Hansamuranóját. Legyen szó egyéni gravírozásról, különleges színváltozatokról vagy bevonatokról, minden esetben egy unikum készül, amely a fürdőszobáját különleges helyiséggé változtatja.
 

Hansa Style

A víz sokféle alakot ölthet

hansa, style, mosdó,fürdőszoba,wellnessFogmosás, borotválkozás, tisztálkodás, kézmosás - a mosdó a fürdőszoba középpontja. Ezért a szerelvénynek nem csak jól kell működnie, tetszenie is kell. Egyedül a HansaStyle-nál négy különböző karváltozat közül választhat. A praktikus, kihúzható kifolyós HansaStyle változat ideális hajmosáshoz, vagy edények feltöltéséhez. Egy további praktikus extra: A Temlay hőmérséklet-érzékelő színváltozással jelzi a hőmérsékletet 35° felett! Mi többet kívánhat egy szerelvénytől? 


Hansa Twist

A fürdőszobánál nem az számít, hogy mekkora, hanem hogy ki áll benne.

fürdőszoba, dísz, hansa, twist, Mosdóhoz, kádhoz, zuhanyhoz keres teljes választékot? Hansatwist. Kicsi a fürdőszobája? Hansatwist. Több mozgásteret szeretne egy kis fürdőszobában, és helytakarékos megoldásokat keres? Hansatwist. Kompromisszumok nélküli Hansa technika? Hansatwist.

  

Hansa Polo

A belső értékeknek nem kellenek külsőségek.

hansa polo, csaptelep, fürdőszoba, wellness, mosdóEgy fiatalos és időtálló forma: Ez a Hansapolo. Természetesen a Hansa szerelvények minden belső értékét megtartotta: Akár öt éves jótállást garantál valamennyi termosztát szabályozóelemre és kerámia betétre, csendes, és a gyártás befejezése után tíz évig garantált alkatrész utánpótlást biztosít. A Hansapolo robusztus cink-présöntvény tömör fém karokkal és magas minőségű, könnyen tisztítható krómozással rendelkezik, és ez még messze nem minden.

Hansa Designo

Időtálló design. Időtálló technika. Eljött a Hansa Designo ideje.

hansa designo, csaptelep, design, fürdőszoba, wellnessA Hansadesigno időtlenné teszi a fürdőszobát. Az egykaros csaptelep egyszerű formája már ma a klasszikus formákhoz tartozik a fürdőszobában. Annak érdekében, hogy az időtállóság sokáig megmaradjon, a legmodernebb Hansa technológiával van felszerelve a Hansadesigno. Így a Hansadesigno a legkeményebb mechanikai terhelések mellett is mindig könnyen mozgatható marad. Erről gondoskodnak a szabadalmaztatott zsírdepók, amelyek a vezérlő patron kerámialapjai között vannak elhelyezve, és azt folyamatosan kenik. Ez a technológia, és a kiváló kialakítás a Hansadesignót lenyűgöző termékcsaláddá teszik.
A Hansadesigno zuhanyrendszerrel a zuhanyzás különleges kikapcsolódássá válik. A vízvezető zuhanyrúd a nemes Hansarain tányéros zuhanyfejjel a design és komfort tökéletes kombinációja. És mindez szerelési nehézségek nélkül. A Hansadesigno zuhanyrendszert problémamentesen csatlakoztathatja falon belüli vagy falon kívüli szerelvényekhez. Teremtsen ezzel az időtlen szépségű termékcsaláddal elegáns, jó stílust kisugárzó fürdőszobát. 

vissza az oldal tetejére


 

Grohe csaptelepekért kattintson!

 Szeretne többet tudni Hansa csaptelepeinkről? Kattintson!

Bisnode tanusitvany