2019 burkolat trendjei

Közzétéve Jan 18, 2019 kategória: Blog

2019 burkolat trendjei

Nemrég köszöntött csak be az újév, mi azonban összegyűjtöttük milyen új trendek és irányvonalak várhatóak idén a burkolás terén. Ha építkezés vagy lakásfelújítás előtt állsz, akkor érdemes megismerkedned az aktuális trendekkel!
Lássuk, melyek is ezek:

 

Színes fuga

A hideg burkolás terén idén a színes fuga lesz a főszerepben.Eddig az egymással harmonizáló, egyszínű megoldások vitték a prímet, 2019-ben azonban ez megváltozik. A lapok közeit kitöltő színes sávok az egész burkolat, és így az otthon hangulatát és megjelenését is nagyban megváltoztatják majd. A világos csempék között remekül mutatnak az élénkebb színek, míg a sötét színű csempéket pompásan kiemeli a világos színű fuga. A padlóburkolatok esetében azonban érdemes óvatosan bánni a színekkel, mivel ami jól mutat a falon, az nem biztos, hogy a földön is megállja a helyét.

 

Merész mintás csempe

Idén is tovább hódítanak majd a metrócsempék, amiket elsősorban a formájuk tesz különlegessé. A metrócsempék mellett azonban népszerűek lesznek a merészebb mintájú csempék is. A mintás csempék egyedi és különleges megjelenést kölcsönöznek a lakás bármelyik helységének. Ráadásul a hagyományostól eltérő, geometrikus mintájú csempék tökéletesen variálhatók egymással.

 

Beton hatású burkolat

A szürke egyre közkedveltebb padlóburkolat szín, így a beton hatású lapok nagy népszerűségnek örvendenek a lakberendezési trendekben. Letisztult és elegáns megjelenésükkel lehetőséget adnak a különböző dekorációs elemek és színek kiemelésére. Alkalmazható a fürdőszobában, a konyhában, vagy akár a lépcső fedőburkolataként is. A fényben finoman megcsillanó lapok egyedi hangulatot teremtenek, mindemellett pedig ütésállóak és remek nedvességtűrő képességgel rendelkeznek.

 

A CSEPREGI Építőanyag Szakkereskedésben burkolatok széles választékát kínáljuk! Tekintse meg termékkínálatunkat weboldalunkon vagy telephelyünkön.

Ha szakmai segítségre vagy tanácsra lenne szüksége, akkor pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

 
Ossza meg Ön is
*/ ?>