5 érv, amiért érdemes ellátogatnia telephelyünkre

Közzétéve Jan 22, 2020 kategória: Blog

5 érv, amiért érdemes ellátogatnia telephelyünkre

Építkezés vagy lakásfelújítás előtt áll? Szakértői segítség mellett szeretne minőségi alapanyagokat választani otthonához? Tamásiban található telephelyünkön készséggel állunk az Ön rendelkezésére! Ráadásul most meg is ajándékozzuk, hiszen minden látogató választhat egyet ajándékaink közül. Telephelyünkre látogatva csupán irányítószámát kell megadnia kollégáinknak, valamint, hogy a metszőollót vagy a mérőszalagot szeretné ajándékba.

 

A távolság nem akadály

Elsőre valószínűleg úgy gondolja: „ááá, Tamási messze van, odáig én nem megyek el beszerezni a szükséges alapanyagokat”. Ez a gondolatmenet azonban téves, ugyanis maximum 40-45 km-re található telephelyünk az Ön otthonától, ami mindössze egy fél órás autóutat jelent.

Cserébe minőségi termékek széles választékával, hatalmas bemutatóteremmel és szakértő kiszolgálással várjuk. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége van!

 

Miért válasszon minket?

Kínálatunkban a legnagyobb gyártók tetőcserepei is megtalálhatók, így könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő tetőfedő anyagokat és kiegészítőket. Ráadásul tetőcserép, valamint hőszigetelés esetében díjmentes gyári szállítást biztosítunk!

Igény esetén segítünk a megvásárolt termékek házhoz szállításban, így Önnek nem kell a bonyolult fuvarozással foglalkoznia. Továbbá nagy raktárkészletünknek köszönhetően nem kell a hosszú szállítási időre számítania.

Telephelyünkön hatalmas, egyedülálló bemutatóteremmel várjuk, ahol csempék, burkolatok, szaniterek, fürdőszoba bútorok és kiegészítők széles választékát találja. Amennyiben pedig építkezés vagy felújítás előtt áll és elősegítené a tervezés és kivitelezés folyamatát válassza professzionális látványtervezés szolgáltatásunkat. Amennyiben érdekeli látványtervezésünk, akkor kattintson ide a részletekért, írjon nekünk, mi pedig visszahívjuk!

Számunkra a vevő az első. Ennek megfelelően telephelyünkön tapasztalt, szakmailag képzett eladók várják, hogy segítsenek megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb termékeket.

 

Most őszintén: semmit sem kockáztat, ha ellátogat hozzánk! Sőt, telephelyünkre való látogatásával különleges ajándékban is részesülhet!

Családi vállalkozásunk jelentős szakmai tapasztalattal és folyamatosan bővülő termékkínálattal biztosít változatos szolgáltatásokat és termékeket az építkezőnek és lakásfelújítóknak egyaránt. Látogasson el Ön is hozzánk, kérdés esetén pedig írjon nekünk!

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>