A minőség a részletekben rejlik: tetőfóliák és alátéthéjazatok

Közzétéve Oct 2, 2019 kategória: Blog

A minőség a részletekben rejlik: tetőfóliák és alátéthéjazatok

Egy új ház építése során sok olyan tényezőt kell figyelembe venni, ami a felszín alatt lapul.

A tetőrendszerben való gondolkodás hosszú távú védelmet ad a tetőnek. A szükséges rendszerelemek beépítésével kis ráfordítással kapunk minőségi megoldást, amely hosszút távon biztosítja a problémamentes használhatóságot.

 

Tetőfóliák fontossága

A cserép által megvédett építőanyagok általában a nedvességre érzékenyek, ezért javasolt egy másodlagos vízelvezető réteg beépítése. A tetőfóliák nélkülözhetetlen szerepet töltenek be a tető életében, hiszen másodlagos vízelvezető rétegként működnek.

A megfelelő tetőfólia kiválasztása nagyon fontos, mivel rossz választás esetén költséges a javítás vagy az esetleges csere. Ezért fontos, hogy a vízzáró tulajdonság mellett megfelelő szilárdsággal és hőállósággal rendelkezzen. Az erős külső impulzusokkal szembeni védelmen túl kiválóan kell alkalmazkodniuk az időjárási követelményekhez, jól kell viselniük a tető alatt fellelhető hőmérsékleti viszonyok ingadozását, továbbá a párát. Időtállóság szempontjából a minőség itt is fontos tényező.

 

A minőségi alapanyag elengedhetetlen

A professzionálisan kivitelezett tetőszerkezet jó minőségű fóliával megfelelően illeszkedik, így hosszú évekig kiválóan betölti szerepét.

Ahogy korábban is említettük, rendkívül fontos, hogy megfelelő minőségű tetőfóliát válasszunk, ugyanis az olcsóbb árkategóriájú és silányabb megoldások hosszútávon drágább alternatívák lehetnek. Ezért elengedhetetlen a minőségi sztenderdeket meghatározó magyarországi irányelveknek is megfelelő anyagú fóliát választani otthonunk koronájának.

 

Terrán Tetőcserép Gyártó különböző alapanyagú fóliái (pl. PP-flíz, termoplasztikus poliuretán, polietilén) 10-15 évig terjedő garanciával, valamint a jogszabályoknak maradéktalanul megfelelő kialakítással minőségi és tartós eredményt biztosítanak a tetőszerkezetnek. A széles választéknak köszönhetően találhatunk az alacsony hajlásszögű tetők, a beépített tetőterek és a magastetők vízzárásához leginkább alkalmas alátéthéjazat is.

 

Telephelyünkön szakmai tanácsokkal segítünk a választásban, hogy hosszútávon megbízható és minőségi tetőszerkezet védje otthonát!

Amennyiben további kérdése van, írjon nekünk weboldalunkon keresztül.

Forrás: blog.terranteto.hu

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>