Fekete szaniterek – a modern fürdőszoba alapjai

Közzétéve Jan 14, 2020 kategória: Blog

Fekete szaniterek – a modern fürdőszoba alapjai

Az aktuális fürdőszoba trendek között továbbra is megtalálható a fekete szín, mely idén a burkolatok, szaniterek, bútorok és kiegészítők között is hódít.

 

A fekete az új króm

A fekete nagyon modern és klasszikus stílusban berendezett helyiségekben is megállja a helyét. A fekete szín és sötét árnyalatok használatával különleges és extravagáns hatást érhetünk el. Ez egy olyan szín, amely soha nem megy ki a divatból, kontrasztos, elegáns, van stílusa. Éppen ezért nem meglepő, hogy népszerűsége felül múlta a sokszor használt krómot.

 

Hogyan használjuk?

Bármilyen térben jól mutat, ugyanakkor tudni kell megfelelően használni. A fekete kiegészítők a fürdőszobában képesek mélységet sugallni és optikailag összekapcsolni az egész teret.

Egy elsőre unalmasnak tűnő fürdőszobának is képes teljesen új hangulatot kölcsönözni például egy új matt fekete csaptelep, vagy pár kiegészítő.

Ehhez adunk inspirációt cikkünkben:

Ha valódi spa hangulatra vágysz a mindennapokban vagy a minimalista stílus áll hozzád a legközelebb, akkor akár az egész fürdőszoba pompázhat fekete színben. Ugyanakkor ez esetben fontos, hogy legyen egy nagyobb ablaka a fürdőnek, ahonnan kellő fény áramolhat be.

Fekete fürdőszoba inspiráció
Fekete fürdőszoba inspiráció

 

Ha nem akarod az egész fürdőszobát feketébe borítani, akkor legyen csak a kád vagy a mosdó az. Kellően központi dolog, így azonnal erre a színre összpontosít mindenki, mégse lesz sötét, komor a fürdőszoba megjelenése.

Fekete fürdőszoba inspiráció
Fekete fürdőszoba inspiráció

 

A kisebb tárgyak, kiegészítők vagy fürdőszoba szaniterek egyes része is lehet fekete, így nem lesz annyira hangsúlyos a sötét árnyalat, mégis hatalmas változás érhető el a fürdő stílusában.

Fekete fürdőszoba inspiráció
Fekete fürdőszoba inspiráció

 

Mi segítünk a tervezésben és a választásban

Amennyiben kacérkodik a fekete fürdőszoba gondolatával, de nem tudja, hogy milyen irányba induljon el, milyen szanitereket, burkolatok lenne érdemes alkalmaznia, akkor vegye igénybe fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunkat. Szaktanácsadóink örömmel segítenek megtervezni elképzeléseinek megfelelően a fürdőszobáját! Erről bővebb információt ide kattintva talál.

Látogasson el telephelyünkre, ahol különleges fürdőszoba bemutatóteremmel és széles termékválasztékkal várjuk.

Tekintse meg termékkínálatunkat weboldalunkon vagy telephelyünkön. Kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>