Felújítási munkálatok, melyek télen is végezhetők

Közzétéve Dec 13, 2019 kategória: Blog

Felújítási munkálatok, melyek télen is végezhetők

Ha szeretünk barkácsolni, vagy éppen a felújítás szerelmesei vagyunk, akkor a hideg, téli idő sem tántoríthat el minket, hogy tegyünk valamit otthon, a ház körül, vagy a házon belül. Lássuk milyen munkálatok végezhetők otthonunkban a téli időszakban!

 

Hibák feltárása

Talán nincs is megfelelőbb időszak a szerelvények hibáinak feltárásához, javításához. Gondoljunk csak a kilincsek és zárak javítására, cseréjére. Idővel, mint minden, ezek is elkopnak és javításra vagy cserére szorulnak. Ha csak kisebb problémával találjuk szemben magunkat, mint a meglazult csavarok, kikopott kilincs-stiftek, akkor ezeket könnyedén orvosolhatjuk. Ugyanakkor, ha komolyabb kopásokkal vagy funkcionális hibák jelentkeznek, akkor érdemes a csere mellett döntenünk.

Minőségi barkács eszközök széles választékát kínáljuk telephelyünkön! Látogass el hozzánk, vagy nézd meg kínálatunkat weboldalunkon.

 

Ugyanígy fontolóra vehetjük csapjaink vizsgálatát is. Egy ártalmatlannak tűnő csöpögő csap, hosszú távú komolyabb problémákhoz és gyorsan ürülő pénztárcához vezethet. A csapok esetében nézzük meg, hogy az adott csaptelep javítható-e, hiszen több modell csapbetétje, szelepje cserélhető. Amennyiben nem javítható, nem kerülhetjük el a vásárlást, de előfordulhat, hogy a cseréhez már szakemberről is érdemes lesz gondoskodnunk.

Amennyiben csapcsere előtt állsz, akkor szaktanácsadó kollégáink örömmel várnak telephelyünkön, hogy megtaláld a számodra megfelelő csaptelepet! Addig is kínálatunkról itt olvashatsz bővebben.

 

Burkolási munkálatok

Télen minden beltéri burkolási munka elvégezhető, legyen szó hideg vagy meleg burkolat lerakásáról. Így nem szükséges elengedünk az új csempe vagy járólap iránti vágyunkat és a szanitereinket is nyugodtan lecserélhetjük, csupán a hosszabb száradási idővel kell számolnunk. Fontos, hogy a ragasztók használata mellett rendszeresen szellőztessünk, ugyanakkor gondoskodjunk arról is, hogy a szoba hőmérséklete ne csökkenjen 10-12 fok alá. A laminált parketták esetében különösen tartsuk szem előtt azt, hogy legalább 1napig az alapanyagok a burkolásra váró helyiségben legyenek elhelyezve, így teljes mértékben akklimatizálódni tudnak az ottani hőmérséklethez.

Telephelyünkön számos burkoló márka és burkolattípus megtalálható. Látogass el hozzánk vagy böngéssz kínálatunkban!

 

Festés

Ha nappalinkat ünnepi köntösbe szeretnénk öltöztetni, vagy éppen annak hangulatát szeretnék az évszakhoz igazítani, bátran szerezzünk be gyorsan száradó falfestékeket. Húzzuk be a bútorokat a helyiség közepébe, a falak mentén terítsünk le védőfóliát, hogy aztán előkaphassuk festőhengerünket és nekivághassunk a feladatnak. Szellőztessünk gyakran, ugyanakkor a helyiség hőmérsékletét tartsuk stabilan 12-15 fok körül. Egy gyors falfestéssel otthonunk máris új megjelenésben pompázik.

 

Gipszkartonozás

Ha a hideg időszak beköszöntével jutott eszünkbe, hogy leválasztanánk egy helyiséget a nappaliból vagy beépített polcokra sorakoztatnánk kedvenc olvasnivalóinkat, akkor használjunk gipszkartont, mely gyorsan rögzíthető. A gipszkarton bevetésével akár egyetlen nap alatt is átalakíthatjuk otthonunk képét.

 

Építőanyag kereskedésünk a széles termékválasztékon túl, szakmai tanácsokkal is tud Önnek segíteni, ha felújításról van szó. Kérdés esetén írjon nekünk vagy látogasson el telephelyünkre!

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>