Fürdőszoba trendek 2019-ben

Közzétéve Jun 17, 2019 kategória: Blog

Fürdőszoba trendek 2019-ben

Ebben a blogcikkünkben összegyűjtöttük a legjobb fürdőszoba trendeket az idei évre vonatkozóan. Ha felújítás, építkezés előtt álltok, vagy csak feldobnátok a fürdőszoba megjelenését, akkor inspirálódjatok az aktuális trendekből.

 

Színes fugák

Idén nagy trend a hidegburkolás terén a színes fugáknak a használata. Korábban az egymással harmonizáló, egyszínű megoldások vitték a prímet, mostantól azonban az eltérő színű fugák hódítanak a fürdőszobák világában. A lapok közeit kitöltő új színben pompázó sávok az egész burkolat, és így a helység hangulatát is nagyban megváltoztatja. Színekben jöhet bármi legyen szó feketéről, pirosról, rózsaszínről, vagy éppen narancssárgáról. A világos színű csempéket például remekül feldobják az élnék színű fugák.

 

A fekete dominanciája

Visszatért a merész, fekete fürdőszoba, mely igazi spa hangulatot képes teremteni a fürdőben. A fekete szín ráadásul idén a burkolatok, szaniterek és bútorok között is hódít. Egy egyszerű fürdőszobának teljesen új hangulatot képes kölcsönözni egy új matt fekete csaptelep, vagy pár fekete kiegészítő.

 

3D-s formák

A háromdimenziós falfelületek látványos megoldást kínálnak és már öngmagukban remek dekorációs kiegészítő lehetnek a fürdőszobának. Az idei trendek között hódítanak a 3D-s csempék, melyeket főként játékosság és a geometrikus minták jellemeznek.

 

Különleges burkolatok

Egyre nagyobb szerepet kapnak az extravagáns, mintás csempék és burkolatok. A padló helyett például érdemes egy főfalat választani, amit mintás csempével díszítünk. Legyen akár a zuhanyzónál, akár a tükör mögött, biztosan remekül feldobja a fürdőszoba megjelenését. Sőt, a következő években nagy trendnek ígérkezik az óriás méretű lapok használata is. A szokatlan méretű burkolólapok impozáns és elegáns hangulatot varázsolnak.

 

A CSEPREGI Építőanyag Szakkereskedésben fürdőszobai berendezések és kiegészítők széles választékát kínáljuk! Tekintse meg termékkínálatunkat weboldalunkon vagy telephelyünkön. Kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>