Hasznos tippek tetőfelújítóknak

Közzétéve okt 15, 2019 kategória: Blog

Hasznos tippek tetőfelújítóknak

Napjaink egyre szélsőségesebb időjárási körülményei komoly károkat okozhatnak otthonunkban. Építkezés vagy tetőfelújítás során éppen ezért érdemes hosszú távra tervezni, és a biztonságot valamint a minőségi tetőfedő anyagokat részesíteni előnyben.

 

Mire érdemes odafigyelni a tetőfelújítás során?

A minőségi alapanyag elengedhetetlen a hosszú távú védelemért. Ebből kifolyólag olyan cserepet és tetőszerkezeti megoldást érdemes választani, amelyek a minőséget tekintve világszínvonalú gyártás során készültek.

Ahogy napjainkban tapasztalhatjuk a szélsőséges időjárási körülmények könnyedén károkat okozhatnak otthonunkban. Ha tetőfelújítás előtt állunk, akkor javasolt betoncserepeket választani, mivel a beton viharálló, valamint tömörsége miatt a csapadékot teljes mértékben elvezeti, így sem a cserepek, sem a tetőszerkezet nem károsodik, ennek köszönhetően pedig tökéletes védelmet biztosít.

 

A legjobb megoldás, ha komplett tetőrendszert választunk. Erre remek lehetőség, ha egy adott gyártó tetőcserepeit és a mellé kínált rendszerelemeket használjuk az építkezés vagy felújítás során, mivel ez esetben új tetőnk garantáltan tartós és időtálló lesz.

Ahhoz, hogy háztetőnk biztosan viharálló legyen és akár egy életre szólóan ellássa funkcióját, lehetőleg ismert, nagy múltú gyártót, illetve márkát érdemes válaszani. A vásárlás során fontos figyelmet fordítani a garanciával kapcsolatos kérdésekre is. A garanciális idő gyártónként változó, de a Terrán Tetőcserép Gyártó például 50 évet, vagy – bizonyos feltételek teljesülése esetén – akár életre szóló garanciát is vállal.

Ha már beszereztük a prémium alapanyagokat, akkor fontos különös figyelmet fordítani arra is, hogy a tetőfelújításban egy képzett ács szakember segítsen. Emellett érdemes szaktanácsadók véleményét is kikérni. Telephelyünkön szakképzett kollégák várják, akik örömmel megválaszolják építkezéssel, tetőfelújítással kapcsolatos kérdéseit.

 

Amennyiben további kérdése van, írjon nekünk weboldalunkon keresztül, vagy látogasson el telephelyünkre, ahol tetőfedő anyagok széles választékával várjuk!

 

Forrás: blog.terranteto.hu

Ossza meg Ön is