Kerti burkolat ötletek

Közzétéve May 13, 2019 kategória: Blog

Kerti burkolat ötletek

Megérkezett a szép idő, aminek köszönhetően egyre több időt töltünk kertünkben, hiszen a kert nagyban hozzájárul a feltöltődéshez és a szabadság érzéséhez. Ahhoz azonban, hogy ki tudjuk alakítani kertünkben a béke szigetét, szükségünk lehet egy kis tereprendezésre. Erre remek megoldást kínálnak a kerti burkolólapok. Napjainkban széles választék áll rendelkezésünkre a kültéri járólapokból, így könnyedén megtalálhatjuk a stílusunknak megfelelőt.
Blogcikkünkben bemutatunk néhány burkolati ötletet, mely nagyszerűvé varázsolhatja kertünk megjelenését.

 

Marokkói stílus

A marokkói stílusú kültéri járólapokat a leginkább a különleges geometrikusformák jellemzik, színvilágukban pedig gyakran köszönnek vissza a kék különböző árnyalatai. Rattan bútorokkal és színvilágában passzoló nagyméretű kiegészítőkkel könnyedén megidézhetjük Marokkó hangulatát kertünkben.

 

A természetesség kedvelőinek

Ha a természetes anyagokat kedveljük, akkor a fa remek választás. A fa élő anyag, ezért nagyon természet közeli hatást kelt és igazán kellemes hangulatot nyújt. Ugyanakkor fontos tudni, hogy egyes tulajdonságai miatt mindenképpen javasolt évente felületkezelni. Azonban a faburkolat előnye, hogy kellemes érzetet ad, nem forrósodik át a legtűzőbb nyári napon sem, felülete nem csillog, így a napsütésben sem bántja a szemünket.

 

Mediterrán kerti hangulat

A mediterrán hangulatú kert kialakítása során a növények, a kerti burkolatok és a megfelelő bútorok helyes kiválasztása elengedhetetlen. Ha ezt a stílust szeretnénk tükrözni kertünkben, akkor a különböző, főként terrakotta színvilágú burkolatok használata javasolt, melyek körében az egyik hagyományosnak mondható elemet a kavicsokat érdemes használni.

 

Ami minden stílushoz illik

A grafitszürke nagyméretű kültéri járólapok minden stílusirányzathoz tökéletes alapot tudnak szolgáltatni. Ha biztosra akarunk menni teraszunk és kertünk kialakítása során, vagy nincs még konkrét elképzelésünk, akkor érdemes ezeket a strapabíró darabokat választani.

 

CSEPREGI Építőanyag Szakkereskedésünkben széles burkolat és térkő választékkal várjuk. Ha pedig szakmai tanácsra lenne szüksége, akkor írjon nekünk weboldalunkon keresztül.

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>