Őszi akciós katalógus és építkezési tanácsok

Közzétéve Sep 16, 2019 kategória: Blog

Őszi akciós katalógus és építkezési tanácsok

Megérkezett az Új Ház Centrum új, őszi katalógusa, melyben az aktuális akciók mellett, számos hasznos tippet és javaslatot találhatsz!
Blogcikkünkben részletesen bemutatjuk kedvezményes termékeinket, valamint praktikus tanácsokat is adunk. Lássuk:

 

A másodlagos fűtési rendszer fontossága

A hűvös idő és a tél közeledtével érdemes figyelmet fordítani egy másodlagos fűtési rendszer kiépítésére. Ez lehet például egy kandalló – vagy akár kandallókályha, cserépkályha, egyszerű tea tűzhely – egy olyan huzathatásra méretezett kéménnyel, ami szükség szerint a készülék égési levegő szükségletét is kielégíti.

A LEIER LSK 16/5 FM kéményrendszer a napjainkban előforduló bármely tüzelőberendezés esetén megfelelő, korszerű megoldást jelent az égéstermék hatékony és biztonságos elvezetésére. Az LSK kiváló hőszigetelési tulajdonsággal bíró, ásványgyapot hőszigetelést alkalmazó kéményrendszer, amely így alacsonyabb égéstermék-hőmérsékletű tüzelőberendezések esetén is alkalmazható.

 

Praktikus megoldások hőszigetelésre

Az üveggyapottal történő hőszigetelés igen népszerű manapság, hiszen számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Az üveggyapot szigetelés nem veszi fel a vizet, így a könnyűszerkezetes házak szigeteléséhez is remek választás. A szálszerkezetből adódóan rugalmas, könnyű feldolgozhatóságot és kiváló térkitöltést biztosít, valamint a hangszigetelési paramétereket is kiemelkedővé teszi.
Az Isover Akuplat +10 üveggyapot lemez hőszigetelésként és akusztikai szigetelésként is kiváló tetők, válaszfalak, valamint külső falaknál fa- és fémvázak közé beépítve.

Homlokzati hőszigetelés esetén az AUSTROTHERM Grafit Reflex homlokzati hőszigetelő lemezt ajánljuk. A Grafit Reflex egyik oldalán rózsaszínű festékkel bevont grafit típusú expandált polisztirol lemez. A különleges alapanyagnak köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, ráadásul a festék bevonat meggátolja, hogy erős napsütésben a felület túlzottan felmelegedjen. Őszi akciónk keretében az AUSTROTHERM Grafit Reflex hőszigetelő lemezek is kedvezményes áron szerezhetők be telephelyünkön.

 

Rugalmas ragasztás, egyszerű burkolás

Burkolás során minél nagyobb lapokkal burkolunk, annál nagyobb az esély, hogy a burkolat közepe és széle között akár több mm magasság különbség is előfordul. Ilyen esetben egy vastagabb ragasztóágyazat kialakítása szükséges.

A Mapei Keraflex Extra S1 ragasztó kifejezetten nagyméretű lapok ragasztásához lett kifejlesztve. Alkalmazható szinte mindenhol, így kül- és beltérben, padlón és oldalfalon is, ráadásul a Keraflex Extra S1 ragasztóval akár 10 mm-es ragasztóágy is létrehozható. Könnyen terül el a burkolólap alatt, így nagy lapok esetén is egyszerűen elérhető a megfelelő ragasztó fedettség.

 

Kenhető vízszigetelés hatékonyan

Napjainkban a kenhető vízszigetelés elengedhetetlen részét képezik a vizes helyiségek.

Őszi katalógusunkban található Aquastop Plus kenhető vízszigetelő egy beltéri, felhasználásra kész folyékony fólia, amelyet víz hozzáadása nélkül kell közvetlenül a szigetelendő felületre felhordani. Ez történhet glettvassal, hengerrel vagy akár ecsettel is. Alkalmazható pincékben, fürdőszobákban, zuhanyzókban, beton, cement, mészcement vakolatok, gipszkarton falak és cement aljzatok üzemi víz elleni szigetelésére is. Az Aquastop Plus kenhető vízszigeteléssel bevont felületek közvetlenül hidegburkolattal láthatók el.

 

Minőségi és energiatudatos tetőfedési megoldás

Telephelyünkön megtalálhatók a minőségi Terrán tetőcserepek is. Napjainkban egyre népszerűbbek a sötétebb tónusú cserepek, valamint egyre nagyobb figyelmet kapnak az energia hatékony megoldások.

A Synus ClimaControl és Synus Resistor cserepek könnyedségükkel, beton tartósságukkal és ellenálló képességükkel a legjobb választást kínálják a tetőépítéshez. Emellett kifejezetten kemény, sima és esztétikus felületkialakítást biztosítanak, valamint rendkívül hosszú élettartamot biztosítanak.

 

Őszi akciós katalógusunkban a fentieken túl számos egyéb kedvezményes termék megtalálható. Lapozz bele aktuális kínálatunkba!

További kérdés esetén írj nekünk weboldalunkon keresztül, vagy látogass el telephelyünkre személyesen!

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>