Tavaszi katalógus

Közzétéve Apr 4, 2019 kategória: Blog

Tavaszi katalógus

Megérkezett az Új Ház Centrum tavaszi katalógusa, melyben számos akció, termékajánló, szakmai tanács és még nyereményjáték is található!
Blogcikkünkben bemutatjuk kiadványunk legfőbb javaslatait, íme:

 

Környezetbarát építőanyag az élhető jövőért

A fenntarthatóság jegyében a legjobb döntés, ha öko-építési rendszert, vagyis Leier Durisol terméket választunk az építkezés során. A Durisol termékek kiváló hő, -és hangszigetelő tulajdonsággal, nagyon jó hőtároló képességűek, és minden időjárási körülmény között alkalmazhatók. Az így készült fal által a beltéri klíma kellemes, egészséges, továbbá a kiemelkedő hangszigetelő és hangelnyelő képesség hozzájárulhat a minőségi komfortérzethez.

 

Mit kell tudni az okostégláról?

A tégla az energiahatékony építés meghatározó része, azonban amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk.
Kínálatunkban megtalálható Klíma és Thermo Okostéglák garantálják a kiemelkedő hőszigetelő képeséget, így a további hőszigetelő anyagra fordított költség akár teljes egészében megspórolható.
A Porotherm 50 Thermo téglával a kivitelezés egy lépésben elvégezhető, kitűnő hőszigetelést biztosít, így nincs szükség további hőszigetelő rétegre, mindemellett időtálló is.

 

Hőszigetelés reflexből

Az egyre dráguló energia hatékonyabb hőszigetelést kíván. Napjaink elvárásait vagy extrém vastag hőszigeteléssel, vagy minőségileg jobb szigetelőanyagokkal tudjuk kielégíteni.
Utóbbinak felel meg az Austrotherm GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelő lemez, amely szürke színét az ultrafinom szemcséjű grafit adalékolásnak köszönheti, aminek hatására hőszigetelő képessége 23%-kal javul. Egy sötétszürke anyag a tűző napsütésben kellemetlen mértékben fel tudna melegedni, ami kivitelezési problémákhoz vezethetne. Azonban a lapokra felhordott világos színű festékréteg ezt megakadályozza.

 

Nagyobb méretű burkolólapok megoldása

A csempék és járólapok méretei évek óta folyamatosan növekednek, és már akár beltéri ajtó méretű burkolatokat is választhatunk.
Egyre gyakoribb az igény az extra nagy – akár 3 m oldalhosszúságú – lapokkal való burkolásra, amelyek esetén elengedhetetlen a kellő szakmai ismeret és a gondosan megválasztott anyagok alkalmazása. Ebben nyújtanak segítséget a www.lb-knauf.hu honlapon található oktatófilmek, míg a minőségi burkolást a speciális igénybevételhez kifejlesztett Lb-Knauf anyagok biztosítják.

 

Minőségi segédanyagok

Egy jó burkolat nemcsak a szép kerámiából áll, hanem minőségi segédanyagok is szükségesek a burkoláshoz. A tartósság érdekében a ragasztónak és a többi burkolási segédanyagnak szerves egységként kell együtt dolgozniuk a burkolólappal. Ha nem akar kockáztatni, akkor válassza a Mapei rendszereit, ahol a termékek tökéletesen illenek egymáshoz a vízszigeteléstől kezdve a fugázókig! A Mapegum WPS gyors száradást, krémes állagot biztosít, mindezt Mapei garanciával.

 

Fal újragondolva

A megnövelt felületi keménységű Habito építőlemezek rendkívül ütésállók, a mechanikai hatásokat is sérülés nélkül kibírják. A tárgyak rögzítéséhez nincs szükség fúrásra vagy dübelre, 2 db pozdorjacsavarral és csavarhúzóval akár 30 kg-ot is felszerelhetünk a falra. Ennek köszönhetően jelentős időt lehet megtakarítani, mivel a Habito felület a hézagolását követően 1 nap múlva már festhető is.

 

Modern kémény

A nagyméretű SIMPLA kerámia tetőcserép egyedülálló kialakításának köszönhetően páratlan, és kiváló használati paraméterekkel rendelkezik. Fejlett technológiai megoldások jellemzik, mint a hátoldali támasztó bordaszerkezet vagy az innovatív horonyrendszer, amelynek révén hosszú távon tartós, értékálló, karbantartást nem igénylő tetőszerkezetek alakíthatók ki. Emellett hangsúlyozza a modern építészet legfontosabb jellemzőit: az egyszerűséget és a minimalizmust.

 

Mire kell odafigyelni a laminált vásárlásakor?

Méret: a laminált lapok mérete az anyagigény meghatározásakor fontosak, mivel a burkolás során igazodni kell a falsarkokhoz, ferde falsíkokhoz, és egyéb kikerülendő “tereptárgyakhoz”, ezért mindig rátartással, min. 10-15% plusz burkolóanyaggal érdemes számolni.

Vastagság: a laminált padló vastagsága kiemelt fontosságú, mivel a klikk tartóssága szempontjából lényeges, hogy milyen vastagságban „kapaszkodnak” össze a lapok.

Kopásállóság: a lapok kopásállóságát különböző mérési metódusokkal vizsgálják, amelyek alapján AC-vel jelölt számértékekkel osztályozzák be azokat.

Csúszásállóság: ha kiemelt fontosságú számunkra a kényelem, vagy kisboltot üzemeltetünk, akkor érdemes a csúszásmentes változatok mellett döntenünk.

 

További részletekért lapozza fel aktuális tavaszi katalógusunkat, kérdés esetén írjon nekünk vagy keresse munkatársainkat!

Ossza meg Ön is
*/ ?>