Tetőcserepek kizárólag az Új-Ház Centrumnál!

Közzétéve jún 30, 2020 kategória: Blog

Tetőcserepek kizárólag az Új-Ház Centrumnál!

Otthonunk kialakításánál fontos, hogy olyan alapanyagokat válasszunk, amelyek tartósak és komfortossá teszik mindennapjainkat, és az anyagok kiválasztása során ne kelljen kompromisszumot kötnünk az árral és/vagy minőséggel.


Az újHÁZ Centrum kínálatában 2011 óta megtalálhatóak olyan sajátmárkás vagy kizárólagos forgalmazású termékek, amelyek esetében a kiváló minőséghez kedvező ár társul, melyekkel bizonyos termékkörök esetében a legvonzóbb ár-érték arányt kínáljuk.  Ezek a termékek kizárólag az újHÁZ Centrum telephelyein vásárolhatók meg. Ilyen termékek többe között: falazóhabarcs, estrich, hideg- és melegburkolatok (laminált padló, vinyl, wpc, természetes kő, stb.), tetőcserép és szerszámok.

Terrán Standard tetőcserepek
Az idei évben ötféle Terrán Standard tetőcserép érhető el kizárólag az újHÁZ Centrum kereskedésekben, megújult színválasztékban és magasabb minőségű felületkezeléssel.

A Terrán Standard tetőcserép bármely épületnek megnyerő külsőt kölcsönöznek, legyen szó felújításról vagy új építésről. A kedvező árfekvés, a magas minőség és a megbízhatóság egyesül ebben a tetőcserépben. Természetes színeivel a Standard cserepek legújabb tagjai olyan költséghatékony megoldást kínálnak, mely nem jelent kompromisszumot sem a minőség, sem az esztétikum terén.

  • Alkalmazási terület: új építésű házakhoz és felújításokhoz egyaránt remekül alkalmazható
  • Színek: meggypiros, kakaóbarna, antracit, fekete, arabica
  • Anyag: beton
  • Forma: hullámos
  • Stílus: hagyományos
  • Típus: alapcserép
  • Felületkezelés: ColorSystem / Elegant
  • Garancia: 50 év
  • Anyagszükséglet: 10 db/m2

Felületkezelések:
1. Colorsystem felületkezelés
 
A ColorSystem egy speciális felületkezelési eljárás, mely biztosítja a termékek, cserepek eddigieknél hosszabb színtartósságát. A tetőcserép színei frissebb és mélyebb tónusúak lesznek, legyen szó élénk téglavörösről, érettebb ódonról vagy éppen intenzívebb antracitról. A hosszan tartó színvédelem megőrzi a színek tónusát, intenzitását. Az öntisztuló felület jóvoltából a tető tisztább, élénkebb színű lesz, sőt, az UV sugárzásnak is jobban ellenáll.

A ColorSystem felületkezelési eljárás előnyei:
– hosszabb színállandóság, magas színvédelem;
– vonzó, természetes hatású selyemfény;
– magas öntisztuló képesség;
– kiváló kopásállóság;
– oldószer- és ammóniamentes környezetbarát gyártási technológia.

2. Elegant felületkezelés  
A Terrán legújabb Elegant felületkezelési eljárásának köszönhetően a tetőcserepek felülete rendkívül sima és ellenálló. A selyemfényű megjelenése pedig egyedi, igazán elegáns külsőt kölcsönöz a tetőjének hisz a név kötelez.

Az Elegant felületkezelési eljárás előnyei:
– magas színvédelem;
– kiváló kopásállóság;
– ellenálló felület;
– fokozott védelem a mohásodás ellen;
– simább felületi kidolgozottság;
– selyemfényű megjelenés.

Otthona kialakításához válasszon vezető építőanyag gyártók által gyártott, minőségi építőanyagokból, melyekhez elérhető áron juthat hozzá, kizárólag az újHÁZ Centrum kereskedéseiben, kompromisszumok nélkül.

Tudjon meg többet a beton tetőcserepekről: https://www.ujhazcentrum.hu/otlettar/epitkezes/tetocserep-valaszto-miert-betoncserep
Kérjen ajánlatot Elegant és ColorSystem felületkezelésű cserepeinkre: 

– https://www.ujhazcentrum.hu/termek/ujhaz-standard-alapcserep-elegant
– https://www.ujhazcentrum.hu/termek/ujhaz-standard-alapcserep-colorsystem

Forrás: www.ujhazcentrum.hu

Ossza meg Ön is
*/ ?>