Walk-in zuhanykabinok

Közzétéve Feb 18, 2019 kategória: Blog

Walk-in zuhanykabinok

Napjainkban egyre népszerűbbek a zuhanykabinok a hagyományos fürdőkádakkal szemben. A zuhanykabinokon belül pedig nagy sláger az úgynevezett walk-in zuhany megoldás. Vajon miért? Blogcikkünkből kiderül.

Mit kell tudni a walk-in zuhanykabinokról?

A walk-in zuhany egy nyitott, ajtó nélküli zuhanyzó, mely modern megjelenésű, tágas és kényelmes megoldást kínál a wellness érzést kedvelőknek.

Emellett nemcsak látványos fürdőszobai megoldás, hanem helytakarékosság tekintetében is jó választás. A walk-in zuhanykabint több esetben csak egy fix üvegfal határolja el a fürdőszoba többi részétől, így a kis lékterű fürdőszobában elhelyezett, nyitott zuhany optikailag nagyítja a teret. Nincsenek kötött formák vagy méretek, így könnyedén ki lehet használni a rendelkezésre álló teret. 

A Walk-In zuhanymegoldásokhoz nem szükséges feltétlenül zuhanytálca, mivel remekül mutat zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval épített és leburkolt környezetbe.

 

A walk-in zuhany számos előnnyel jár

Hosszútávon is praktikus döntés a walk-in zuhanykabin, ugyanis nincsen zuhanytálca, nincsen ajtó, görgők és sínek, aminek következtében az apróbb alkatrészek tönkremehetnének.
A háziasszonyok szeme is felcsillan, mimkor a takarításról esik szó. Tulajdonképpen úgy kell kezelni a walk-in zuhanyfalakat, mint egy ablaküveget, hiszen nincsen keret, peremrész, görgő ahol megállna a lerakódás. 

Remek megoldást kínál az akadálymentes fürdőkben is, mivel ezeken a helyeken a zuhanytálca nélküli, sík padlókialakítás és az ajtók nélkülözése miatt szabadon járható akár egy mozgásában korlátozott személynek is. A komfortérzet pedig tovább növelhető egy kényelmes falra szerelhető, lehajtható ülőkével. 

Összességben a walk-in zuhanykabinok desingos és modern megjelenést biztosítanak a fürdőszoba méretétől függetlenül. Mind emellett pedig praktikus és számos előnnyel járnak, ami miatt hosszútávon megfelelő választás lehet.

 

A CSEPREGI Építőanyag Szakkereskedésben zuhanykabinok széles választékát kínáljuk!Tekintsd meg termékkínálatunkat weboldalunkon vagy telephelyünkön.

Ha szakmai segítségre vagy tanácsra lenne szüksége, akkor pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>