Baxi

Baxi

A BAXI cégcsoport Európa egyik legnagyobb háztartásieszköz gyártója. Termékeik több mint 70 országban kerülnek értékesítésre. Az elmúlt években jelentősen nőtt a kelet-európai országokba irányuló export értékesítésük.

A BAXI S.p.A. volt az egyik legelső gyártó Olaszországban amely megkapta az ISO 9001 minősítést, az ISO 14001 minősítés pedig, a környezetvédelemi előírásoknak való megfelelést is magába foglalja.

Az észak-olaszországi gyárban 2006-ban 550 000 fali gázkészüléket gyártottak. A BAXI tervezői mindig fontosnak tartották a gazdaságos és energiatakarékos megoldásokat, így napjainkra a magyarországi kínálatba is több, mint 20 különböző teljesítményű kondenzációs (109,8% hatásfok) gázkészülék került. A kondenzációs elő-keveréses gázkazánok jelentése gyakorlatilag egyenlő az energia megtakarítással és csökkentett károsanyag kibocsátással. Alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerekben üzemeltetve, akár 35%-os energia megtakarítást is elérhetünk. A tulajdonságuk, hogy alapvetően csökkentik a károsanyag kibocsátást, használatukkal maguk a vásárlók is a környezetkímélő, tudatos felhasználókká válnak (80%-kal kevesebb NOx és 90%-kal kevesebb CO kibocsátás).
A legtöbb kondenzációs készülék már beltéri egységgel is rendelkezik:

A kazánnal szállított vezérlőegység komfortos vezérlést biztosít. A jól áttekinthető LCD kijelzőnek köszönhetően és az egyértelmű szimbólumokkal ellátott nyomógombok egyszerű gyors beavatkozást engednek meg a felhasználónak. A beltéri egység modulációs szobatermosztátként és két (Komfort és Economy) szintű programóraként is funkcionál.

A BAXI fő profilja:

  • Fali kazánok
  • Fali hőközpontok
  • Fali kondenzációs gázkazánok
  • Fali kondenzációs hőközpontok
  • Álló kondenzációs hőközpontok
  • Álló gázkazánok
  • Álló hőközpontok
  • Indirekt tárolók gyártása, forgalmazása és szervizelése.

A készülékeket széles modulációs tartomány jellemzi: A kiterjesztett modulációs tartomány lecsökkenti a készülék ki és be kapcsolások számát és így az optimális működés mellett alacsonyabb fogyasztást, kisebb gázfelhasználást érünk el. Ez a jellemző a szolár rendszerben alkalmazott készülékeknél szintén jelentős energia megtakarítást eredményez. Éves szinten akár 1000 m3 földgázt is megspórolhatunk.

Ossza meg Ön is
*/ ?>