Tondach

Tondach tetőfedőanyagok

 

– A négy őselem védelmében 

 

Tondach tetőcserépek, tetőfedőanyagok.

Teremtsen egészséges lakókörnyezetet!
Amilyen sokrétű az agyag,annyira sokfélék a TONDACH természetbarát termékei,melyeket az Ön házához kínálunk.

Mindegy hogy rusztikális vagy modern,feltünő vagy visszafogott mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő tetőmegoldást.

 

Miért éppen a TONDACH?

 

A kerámia tető alatt a belső légtér forró nyár esetén is kellemesen hűvös marad, míg a hideg télben biztosított a belső tér kellemes melege. Mindez korszerű hőszigetelési rendszer hozzárendelésével érhető el. Egy ilyen hőszigetelés utólag is elvégezhető a meglévő tetőszerkezet adottságainak figyelembe vételével – átgondolt tervezéssel és szakszerű, tapasztalt szakemberek közreműködésével.

A magas tető feladata nem csak a csapadékvíz elleni védelem, hanem a szél és a viharok ellen is védenie kell az épületet. Magyarországon a magas tetők a profi alkalmazás-technikának, a már bizonyított tetőfedőanyagoknak és a nagyon jól képzett szakembergárdának köszönhetően az utóbbi időben egyre gyakoribbá váló heves viharoknak is ellenállnak.

A magas tető eső elleni védelme évszázados tapasztalatokon nyugszik. A nagyobb tetőhajlásszög esetén a tetőcserepek biztonságosan vezetik le az esővizet és így az nem juthat be a tetőszerkezetbe. Ezzel szemben egy lapos tető alacsony hajlásszöge miatt a csapadékvíz elvezetése hosszabb időt vesz igénybe és számolni kell azzal, hogy a tetőfelületen a víz néhány cm magasságban is megállhat.
A TONDACH széles termékkínálatával áll az Ön rendelkezésére:

  • Húzott kerámia tetőcserepek
  • Sajtolt kerámia tetőcserepek
  • Kerámia tetőkiegészítők
  • TONDACH Tuning (nem kerámia kiegészítő)
  • Téglák

Mintegy 31 féle forma-és 25 féle színváltozatból választhat a vásárló.

Ossza meg Ön is
*/ ?>