Kludi

Kludi csaptelep

 

A KLUDI termékeire nemcsak a kiváló minőségű anyagok, a gondos feldolgozás és a hosszantartó minőség jellemző; termékeik innovatív megoldást jelentenek a formatervezés, a funkcionalitás és a technika területén is. Ezzel a kompetenciával fektet le újabb és újabb mérföldkövet a KLUDI.

S-pointer

A KLUDI s-pointer technológiája teszi azt is először lehetővé, hogy a vízsugár szögét további csukló vagy más kevéssé szép elem nélkül közvetlenül a gyöngyöző betétnél állíthassuk be. Felfelé állítva lapos vízsugárszöget, lefelé állítva pedig meredekebb vízsugárszöget érhetünk el. Egyszerűen egy ujjal szabályozhatjuk.

 

Quick-Stop

Egyszerűen praktikus: tojások lehűtése, mosogatás vagy nedvesítés – a csaptelep érintése nélkül. Quick-Stoppal gombnyomásra egy meghatározott, 1.900 ml-ig beállítható vízmennyiség folyik a csapból. Éppoly gyors, mint higiénikus és minden edényzuhannyal felszerelt nagynyomású csaptelephez vagy kihúzható kifolyó egységhez hozzáilleszthető.

Manuális és elektronikus működtetés

És még egy igazi innováció: a KLUDI E-GO világújdonság most először teszi lehetővé a konhyai szerelvény manuális és elektronikus működtetését is. A szenzornak köszönhetően az érintésmentes működtetés akkor jelent igazi előnyt, ha egyik kezünk sem szabad. A szerelvényt igény szerint bármikor manuálisan is működtethetjük. Nem csoda, hogy a KLUDI E-GO kapta meg a PLUS X AWARD designért és használati kényelemért járó díjat.

A KLUDI design a belsőépítészet életstílusait és vevői ízlésvilágait veszi alapul. Olyan termékeket fejlesztünk, amelyek az időtlen fürdőszoba építészet igényeit is figyelembe veszik. A purizmustól a nosztalgiáig, a klasszikustól a mediterránig, a teljesen egyszerűtől az egészen különlegesig – és mindig különös figyelemmel a részleteket illetően.

A KLUDI–MIX konyhai csap elegáns megjelenésével nem csak a háziasszonyok figyelmét vonja magára. A csap kétfokozatú kiömlőfejjel rendelkezik. A nyitáskor a víz a takarékos, kaszkád sugárszabályozón keresztül áramlik ki, de a fejen lévő gombot megnyomásakor a csap „zuhany” üzemmódra vált át.  A kihúzható kiömlőfej irányítható zuhanysugarával gyerekjáték a gyümölcs- és salátamosás vagy az edények leöblítése és a mosogató tisztítása. A zuhanyból ovális alakzatban kiömlő vízsugár játékos külsőt kölcsönöz az armatúrának.

A ZIP meggyőzően bizonyítja, hogy a KLUDI a design tekintetében is a legjobbak és a legmerészebbek közé tartozik. A ZIP csapoknak a kézi-zuhanyokhoz hasonlóan mozgatható kiömlője mindenhová elér. A kétfokozatú fej az armatúrát minden konyhai műveletre alkalmassá teszi. A csap hagyományos, kétfogantyús és egykaros változatban is készül.
A KLUDI nemesacélból készült, professzionális, STEEL konyhai csapjai a legújabb divatirányzatoknak meg-felelően készülnek. A csap mozgatható kiömlője mindig kézközelbe esik, de még sincs a háziasszony útjában. A nemesacél rendkívül hosszú élettartamot biztosít, és matt felületével színben is jól illeszkedik a rozsdamentes mosogatókhoz.

A BINGO STAR elegáns megjelenésével 2005-ben az IF design díjat is elnyerte. A rendkívül magas kiömlő alá a legnagyobb edény is kényelmesen befér. A kihúzható fejbe kisméretű, rejtett perlátorból vékony sugárban kiáramló víz különleges látványt nyújt. Az sem probléma, ha a mosogatót az ablak alá kellene elhelyezni! Ilyenkor a KLUDI kiemelhető és elfektethető, bajonettzáras konyhai csapjai jelentik a megoldást. 

Ossza meg Ön is
*/ ?>