Kémények

Kémények

 

 

Schiedel kéményrendszer

 

A Schiedel kéményrendszerek komplett megoldást jelentenek: a pincétől a padlásig, és a tetőn túl is,minden fűtőanyaghoz, valamint az összes jelenlegi és jövőbeli fűtési technológiához alkalmasak. A kéményelemek a füstben keletkező agresszív, savas anyagokkal szemben ellenállóak, a kémény.

 

Kéménytípusok

SCHIEDEL Absolut

A Schiedel ABSOLUT egy forradalmian új kéményrendszer, mely a kazánválasztásban teljes függetlenséget nyújt. Alkalmas bármely mai tüzelőberendezés és tüzelőanyag esetében, legyen szó akár gázról, szénről, olajról, fáról vagy a manapság egyre előtérbe kerülő pellettről.

SCHIEDEL UNI***Plus

Hőszigetelt samott bélésű kéményrendszer, alkalmazható minden nyitott égésterű készülék estében, szén, fa, gáz és olajtüzelés estén egyaránt, abban az esetben is, ha folyamatos kondenzáció várható.

SCHIEDEL SR

Nyitott égésterű készülékek, szén fa, gáz és olaj tüzelőanyag füstgázának elvezetésére alkalmas. Várható folyamatos kondenzáció estén nem alkalmazható.
Biztonsági, illetve tartalékkéménynek javasolt.

SCHIEDEL Quadro

Többszintes lakóházak, társas- és ikerházak lakásai vagy akár családi házak zárt égésterű gázkészülékeinek füstgáz-elvezetésére alkalmas. Biztosítja az égési levegőt is. Akár több tüzelőberendezés is ráköthető, amelyek egymástól függetlenül működtethetők.

SCHIEDEL Multi

Társasházi lakások egyedi fűtőberendezéseinek gyűjtőkéménye. Az energiamegtakarító hőcserélő elvet hasznosító, zárt égésterű fűtőberendezések égéstermékének elvezetésére szolgál. Alacsony füstgáz-hőmérsékletű és kondenzációs technológiák esetében is használható és ezek akár kevert rendszerben is ráköthetők. Akár 10 készülék is ráköthető 1 kéményre.

 

LEIER kéményrendszer

 

LK kéményrendszer

Az LK kéményekre beköthetők cserépkályhák, kandallók, nyílt égésterű gázkészülékek, gázkazánok, olaj, szén és fatüzelésű tüzelőberendezések, bioenergiával működő fűtőkészülékek egyaránt.

A Leier Ékelt Kémény egy háromhéjas kéményrendszer, melyben a héjak a következők: külső, a szerkezet vázát alkotó elem a könnyűbeton kéményköpeny, a belső rész a füstgáz elvezetését szolgáló, magas hőfoknak és savaknak ellenálló samott béléscső, a kettő közt zárt levegő-oszlop biztosítja a rendszer hőszigetelését.

További információkért keresse munkatársainkat!

Ossza meg Ön is
*/ ?>