Grohe csaptelepek

GROHE csaptelepek

Europlus

Könnyű kezelhetőség

Egy ujjal is könnyedén kezelhető, első benyomásra ez jut eszünkbe az Europlusról. Élvezetes és kézzelfogható élmény tükröződik vissza az Europlus designban. Az enyhén előredőlő csapteleptest dinamikus hatást kelt. Ehhez társul az ergonómikusan kialakított keverő fogantyú, dekoratív matt-króm gyűrűkkel.

Speciális kerámia betétek biztosítják a különösen hosszú élettartamát és a finom nyitást, zárást. A mosdó- és bidet csaptelepek kihúzható fejes kivitelei a még nagyobb felhasználói kényelmet szolgálják. Króm mellett fehér és króm/arany színben is kapható.

Eurodisc

Takarékos elegancia

Elegáns vonalvezetés a szemnek, modern, áramvonalas külső a kéznek – a tetszetős forma komfortos kezelhetőséggel és könnyen tisztítható felülettel párosul a GROHE Eurodisc családjának minden modelljében.

A harmonikus stílus ugyanakkor legendásan magas színvonalú GROHE minőséget takar, amely hosszú évekig garantálja a zavartalan működést. Az Eurodisc csaptelepeknél gyárilag biztosított hőfok- és mennyiség-korlátozási lehetőség elegáns gesztussal járul hozzá a víz- és energiatakarékosság koncepciójához.

Eurostyle

Időtálló szépség

A tervezők nagy gondot fordítottak arra, hogy időtálló formát és a különösen tartós minőséget kínáljanak, tökéletes összhangban. Az Eurostyle csaptelepek geometriai alapformái izgalmas vonalvezetéssel kombinálják azt a műszaki és formatervezői tapasztalatot, amely a GROHE szerelvények sajátja.

A visszafogott, átgondolt forma csúcstechnológiát rejt: nagy kopásállóságú kerámiabetét biztosítja a hosszú élettartamot és az észrevétlen, precíz nyitást és zárást. A masszív fém keverőfogantyú, a kerámiabetét, a rendkívül ellenálló króm bevonat bírja tovább a használatot? Döntsék el az évtizedek.

Eurosmart

Egy okos döntés

Végre egy csaptelep, amit igazán a vevők kívánságai szerint formáltak. Az Eurosmart letisztult vonalai, kecses formája, enyhén ívelt fogantyúja és könnyű kezelhetősége a GROHE fejlesztők munkáját dicséri. Mindent tud, amit egy modern egykaros csaptelepnek tudnia kell. Sőt, még annál is többet…

A racionalizált tervezésnek és gyártásnak köszönhetően a kiváló GROHE minőség ugyanis kedvező áron elérhető.
Az Eurosmart okos választás mindazoknak, akik szeretik a gazdaságos megoldásokat, de minőségi kompromisszumok nélkül.

Zedra

Több tér a mosogatóban

A jó technika kézzelfogható. A Zedra rafináltan kialakított fogantyúja különösen praktikus. Roppant egyszerűen beállítható vele az optimális hőfok és vízmennyiség.
De ez még nem minden. Lengő karja 360°-ban elforgatható, a kihúzható fejű kivitel mellett az átváltható zuhanyfejes modell is kedvelt. A kihúzható gégecső segítségével egy csaptelep középpontú, 1,5 m átmérőjű körben minden pontot elérhetünk a mosogató körül. És ha mosogatás közben zuhanysugárra váltunk, a csap elzárásakor automatikusan visszavált normál sugárra. Zedra-val élvezet a mosogatás.

Alira

Anyagában és működésében is érték

Egy konyhai csaptelep, amely tiszta vonalaival megbízha tóságot és eleganciát sugároz. Modern felülete kölcsönöz az Alirának utánozhatatlan hightech karaktert. A kihúzható zuhanyfejnek és a lengő kifolyónak köszönhetően jobban kihasználható a hely a mosogatóban.

Az Alira az időtállóság újrafogalmazása. Választható elfordítható kifolyós, és kihúzható, átváltható zuhanykifolyó kivitel is. A csaptelep elzárásakor a zuhanyváltó automatikusan visszaáll kifolyó üzemmódra. A könnyen járó, egyszerűen kezelhető fogantyúval élmény a megfelelő hőfok beállítása. Kényelmesebb nem is lehetne.

Minta

Szemet gyönyörködtető és praktikus

Aki a modern designt és a könnyű kezelhetőséget tartja szem előtt, a Mintát választja. A Minta kecses alakja szemet gyönyörködtető. A tiszta formák praktikussággal párosulnak. Magas kifolyója lehetővé teszi, hogy a legnagyobb edényeket is könnyedén elmosogassuk alatta.

A Minta króm színben kapható, elforgatható kifolyóval, sőt kihúzható gégecsővel is. Így élmény a mosogatás. És hogy az élmény sokáig tartson, a hosszú élettartamot a jó minőségű kerámia betét garantálja.

Ossza meg Ön is
*/ ?>