Cerdomus Ceramiche

Cerdomus Ceramiche

Szeretné otthonát minőségi burkolólapokkal egyedivé tenni? Az olaszországi Cerdomus Ceramiche darabjai designossá varázsolják otthonát, megfizethető áron!

Kérjen ajánlatot munkatársainktól!

Technológiafejlesztések, dinamizmus, termékfejlesztések, elkötelezettség a design iránt és szoros együttműködés a tervezők világával: több, mint negyven éve a Cerdomus a “Made in Italy” ízlését és minőségét jelenti a nemzetközi piacokon.
A TÖRTÉNELEM
1969.
Cesare Biancini, Angelo Biancini szobrászművész fia, barátaival és munkatársaival megalapítja a Cerdomus Ceramiche S.p.a.-t. A vállalkozás hamarosan dinamikus, gyorsan fejlődő és nemzetközi ipari valósággá válik.
1996.
A magasabb műszaki és esztétikai tulajdonságokkal bíró anyagok gyártására alkalmas vadonatúj berendezések beszerzésével megkezdődik a porcelán gres lapok gyártása.
2003.
Az új technológiák, dupla préselés, dupla töltés és új gépek megjelenése, melyek a cég útmutatásai és szabadalmai alapján készülnek, még jobban megkülönböztetik a Cerdomust vetélytársaitól.
2007.
Megjelenik a digitális technológia, mint dekorációs lehetőség. A kezdeti időkben a termékek megjelenésének gazdagítására alkalmazzák.
2009.
Az új gyári bemutatóterem felavatása: a belsőépítészek számára kialakított tér.
2010.
Megszületik a Cerdigitiles, a Cerdomus futurisztikus digitális gyártósora, mely tovább bővíti a már így is ultramodern gyárat.

 

A Cerdomus gres burkolólapok több stílust képviselnek, melyek közül kiemelkednek
a rusztikus jellegű lapok – pl. DYNASTY, DOME, KYRAH, DURANGO;
a fa utánzatú lapok– pl. BARRIQUE, STAGE POINTE, WOOD;
a cement hatású lapok – pl. CHROME, LEFKA;
és az exkluzív termékeket felsorakoztató DIAMOND COLLECTION.
Az összes sorozatnál biztosított a széles méret választék, melyet sokéleképpen lehet kombinálni. Ezek közül az egyik legelterjetteb az OPUS.
Cerdomus burkolólapok: kiválóság 8 pontban:

Széles alkalmazási terület: a teljes lakberendezéstől az egyes részek átalakításáig, lakóépületektől a közintézményekig.

Extrém időjárási viszonyokkal szemben ellenálló, saválló, tűzálló, nedvességtűrő, hőingadozás és UV álló.

Higiénia: steril körülmények között is alkalmazható. Nem szívják magukba a füstöt, festékszagot és egyéb kellemetlen szagokat, így is javítva a belső terek levegőjének minőségét.

Egyszerű karbantartás: a takarításhoz csak meleg vízre és semleges tisztítószerekre van szükség. Ezen egyszerű eszközik is hozzájárulnak a felhasználók költségmegtakarításához.

Hosszú élettartam: egy burkolólap élettartama kb 50 év.

Környezettudatosság: az alapanyag bányászatától a gyártás befejezéséig felhasznált energiák újrahasznosíthatóak.

Energiatakarékosság: az egyik legjobb megoldás az átszellőztetett homlokzatok kialakítására. Az ezzel az anyaggal készített rendszerek 30%-os energiamegtakarítást tesznek lehetővé.

Nem toxikus: semmilyen típusú gázt nem bocsát ki a burkolás előtt, alatt és után.

Gold

Beige

Bianco

Noce

Ocean Blue

Mandana red

Morak

Moon White

Golden Green

Black

Silver

Brown

 

 

Dark Grey

 

Beige

Grigio

Bianco

Ecru

Tortora

Ossza meg Ön is
*/ ?>