Vogel

Vogel

Az új termékek kifejlesztésének alapvető feltétele az innováció és a kreativitás. Ezeken az alapokon nyugszik a VOGEL&NOOT vállalat filozófiája is. A minőségi választék széles palettáját kínálják ügyfeleik számára Európa szerte.
A felhasználói igényekhez igazított termékpalettával, a lap-radiátoroktól, a modern-, a cső-, a design-fűtőtesteken, a konvektorokon és fűtőfalakon át a padlófűtés-rendszereken keresztül a kémény- és füstelvezető-rendszerekig minden célcsoport részére találnak problémamegoldást, gazdaságos, széles szín- és desingskálát felmutatva.

Radiátoraiknál a lapos, aszimmetrikus vízcsatorna vezetés által alacsony vízszükséglet mellett is gyors a szabályozhatóság. Az intelligens rendszernek köszönhetően alacsony üzemi hőmérséklet mellett is elérhető a legmagasabb fűtőteljesítmény, amely a kellemes érzetet takarékos energiafelhasználás mellett biztosítja. A radiátorok mind az egycsöves, mind pedig a kétcsöves üzemeltetésre alkalmasak. A forradalmi T6 középcsatlakozású technológiának köszönhetően, optimális tervezési- és döntési szabadságot biztosítanak az utolsó pillanatig.

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>