Rothenberger

Rothenberger

ROTHENBERGER már több mint 30 éve képviseli világszerte a példásan kitűnő termékminőséget és a tökéletes szervizkiszolgálást a csőszereléstechnika terén. A termékek a gyártás során minden munkafázisban megfelelnek a DIN ISO 9000 szabvány szigorú előírásainak, és a teljesen automatizált gyártás folyamatos felügyelete is garantálja a magas szintű minőséget.

Termékpalettáján megtalálhatók a lágy, félkemény és kemény rézcsövek, alumíniumcsövek, lágyacél és sárgaréz csövek hajlításához, szűkítéséhez, kalibrálásához és sajtolásához szánt kéziszerszámok és gépek, elektromos és kézi menetvágók, menetmetszők, szalagfűrészek rudak, csövek vágásához, nyomáspróba-pumpák, univerzális (digitális) tömörségvizsgáló rendszerek gáz- és vízvezetékhez, fagyasztórendszerek fűtéscsövek szereléséhez, lágy- és keményforrasztó készülékek, vágó- és hegesztőgépek műanyagcsövekhez, cső- és csatornatisztító gépek, spirálok, illetve cső- és csatornavizsgáló rendszerek akár színes kamerával.

A szabványosított szerviz- és tanácsadási csomagok termékeik teljes használati időtartama alatt újfajta szolgáltatási kínálatot nyitnak meg ügyfeleik számára.

Ossza meg Ön is
*/ ?>