Concept vízlágyító

Concept vízlágyító

 

 

A vízkő jelenléte sok bosszúságot és felesleges költséget okozhat egy háztartásban. A látható jelek: eldugulnak a zuhanyfejek és a csaptelepek apró rései, kiül a vízzel érintkező szerelvények és berendezések (csaptelepek, porcelánok, zuhanykabinok, fürdőkádak, csempék stb.) falára, ahonnan csak hosszas munka és sok bosszúság árán takarítható el.

És ami nem látható: a vízmelegítők, kombi kazánok, villanybojlerek és mosógépek élettartamát, valamint hatékonyságát nagyban befolyásolja a víz minősége. A vízkő – melynek mértéke függ a víz keménységétől – vastag és kemény réteggel vonja be fűtőberendezéseink belsejét. A vízmelegítők felületén már 1 mm vastag vízkőréteg is akár 10%-kal emelheti az energiafogyasztást, ami jelentősen megnövelheti a gázszámlát.

A vízkő ellen folytatott örökös küzdelemre kínál megoldást a vízlágyító berendezés beépítése, amely mindamellett, hogy kedvez a pénztárcánknak még környezet is kíméli.

A Concept Maxi berendezés elérhető árfekvésével ráadásul közvetlenül igazolja, hogy ma már nem „kiváltság” a házi vízlágyító beépítése.

Ossza meg Ön is
*/ ?>