Profilok

Hirlevél
Feliratkozom Leiratkozom

Elérhetőség:

Telephely
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Ügyvezető:
Csepregi Ferenc
Székhely:
7090 Tamási, Szabadság u 92/A
Telefon:
+36 74 471 157
Tel/Fax:
74/ 470-715
E-mail:
info@csepregi.hu


Cégtörténet

Üdvözöljük Önt a Csepregi és Társa Építőanyag Szakkereskedés honlapján!

Cégünket 1991 szeptemberében családi vállalkozásként alapítottuk meg. Gazdasági tevékenységünk eredményesebb folytatása érdekében, valamint a növekvő pénz- és ügyfélforgalomra való tekintettel a társaságot 1997. január 1-től  jogutódlással Kft.-vé alakult.
A 2007-es évben csatlakoztuk Magyarország  egyik legnagyobb építőanyag beszerzési társaságához az Új-Ház csoporthoz  annak érdekében, hogy cégünk hosszú távú fejlődését és versenyképességét biztosítsuk. Ennek az együtt működésnek az előnyeit a kereskedők és azok ügyfelei is élvezhetik. A kedvező árak és minőségi kiszolgálás,  eddig is jellemző volt a Csepregi Építőanyag Szakkereskedésre, azonban az Új Ház Centrum országos hálózatának részeként erősebb háttérrel tudjuk ezt a biztonságot vevőiknek biztosítani.
Vállalkozásunk kezdetben csak fenyő fűrész árut értékesített, fokozatosan kiépítettük a beszállító nagykereskedői partnerkört, valamint az állandó visszatérő vevőkört. Szállítóink és vevőink egyaránt korrekt, megbízható partnerként tartanak számon bennünket.
Cégünk több mint 15 éve kínál építő minőségű fenyő fűrészárut, szlovák, cseh, osztrák, német és svéd beszállítóktól. Telepünkön folyamatos raktárkészletet tartunk a legkedveltebb méretekből és minőségi osztályokból.
Az fűrészáru kereskedelem mellett jelentős  építőanyag kereskedelmi tevékenységet is folytatunk. Választékunkban  a meghatározó  hazai és külföldi építőanyag gyártók termékei megtalálhatók. A forgalmazott termékeink között megtalálhatók a falazó anyagok, tetőfedőanyagok, építési kemikáliák, kéményrendszerek, beton termékek, födémrendszerek, nyílászárók, hőszigetelő anyagok,  vasanyagok, vízszigetelő anyagok, vakolatrendszerek, szárazépítészeti anyagok, , térburkolatok.
A fenyő fűrészáru és az építőanyagok forgalmazása mellett választékunkat hideg- és melegburkolati anyagokkal, burkolási segédanyagokkal és szaniter árukkal bővítettük. Cégünk olyan gyártók termékeit forgalmazza, melyeket az esztétikum, praktikum mellett a maradandóság jellemzi.
Kerámia burkolóanyagaink között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Bemutató termünkben  nagy szín, forma és méret választékban megtekinthetők több,- a világon elismert - olasz burkolólap gyártó  termékeit, mint például a Ceramica Imola, Casalgrande Padana, Lafaenza, Cerdomus, Ceramica Vogue.
Cégünk törekvése a megbízhatóság, a jó minőség, a vásárlók minél magasabb szinten történő kiszolgálása.


Üdvözlettel:

Csepregi Ferenc
ügyvezető

Bisnode tanusitvany