Bwt

Bwt

 

 

BWT vízkezelés: Best Water Technology , azaz “a legjobb víztechnológia”.

Tevékenységi körük a vízelőkészítés teljes körét felöleli, a háztartási méretű szűrőktől és vízlágyítóktól kezdve az erőművek vízkezeléséig. Referenciáik között megtalálhatóak az egészségügy- és az élelmiszeripar területén alkalmazott technológiák éppen úgy, mint a hűtő- és kazánvíz előkészítés, a lakossági ivóvízkezelés, vagy az uszodatechnika.

Alkalmazásuk nagyon fontos, hiszen a vízszerelvényekben láthatatlan károkozók nyüzsögnek, mely részecskék annak ellenére, hogy a vízművek kifogástalan vizet szolgáltatnak komoly károkat okozhatnak. A javítások és új csatlakozások kiépítésénél pedig fémforgács, homok és egyéb szennyeződés kerül a rendszerbe és a háztartási készülékekbe. Ennek látható következményei a csöpögő csapok, leragadó szelepek, néha lyukkorrózió okozta csőtörés.

A BWT & CHRIST Hungária Kft. vezetése elkötelezettséget vállalt arra, hogy kiépíti és működteti az MSZ EN ISO 9001:2001 (ISO 9001:2000) szabvány szerinti minőségirányítási rendszert és vállalja, hogy minden erőforrást biztosít annak folyamatos továbbfejlesztése érdekében.

Ossza meg Ön is
*/ ?>