Ceramica Bardelli

BARDELLI

A Bardelli név a szinonimája a nagy művészek kerámiájának.

Az utánozhatatlan kollekciókat a múlt és a jelen nagy nevei jegyzik, mint Giò Ponti, Piero Fornasetti, Tord Boontje, Ruben Toledo, Nigel Coates és még sokan mások, akik otthonosan mozognak a világ legszebb házai tervezésében.

A Bardelli gyár elkötelezett a legszebb színek és a legkülönlegesebb minták és motívumok alkotására.

A Design kollekció a tervek szigora, a modern választása, kétdimenziós esztétika jelzése, amely az építészetet alkotja. A kommunikáció egy módja, ahogy a termék egészen átalakul, hogy végső és valós projektté válhasson. A “Design Collection” művészi kerámiáit és falburkolatait használva egy szigorú térkoncepció szerint erősen meghatározó forgatókönyv valósul meg.

A Color kollekció a kompozíció szabadságát nyújtja. A szín maga az anyag, a design, a fantázia. A szín maga a jelenlét, a diszkréció, a semlegesség. Sok múlik a tervező választásán, aki a különféle igényeknek megfelelően tud értelmezni egy terméket. A kollekció a gyár összes más sorozatával koordinálható.

Nagy méretek, értékes felületek, magas ellenállóképességű anyagok kombinálásával garantálja a kerámia padlóburkolatok megvalósítását, melyek készek szembenézni a mindennapi kihívásokkal. A Style Floor kollekció, a mai kornak megfelelő megjelenesével, berendezi a házat, és aki ezt választja, lépést tarthat a korral.

Az Atelier egy aláírás, mely megkülönbözteti azokat a kollekciókat, melyek a saját laboratóriumban születtek a kultúra nagy örökségének gyümölcseként, a gyár és alkalmazottainak tudása és tapasztalata szerint. Ahhoz, hogy megvalósulhasson, időről időre a legmegfelelőbb eljárást használják: a legklasszikussab megoldás a kézzel festett dekorálás, mely a szabadkézi rajzolással kezdődik, de lehet akár stencil, matrica, egészen a vegyes technikák alkalmazásáig, abban az esetben, amikor a részletek egyedi meghatározására van szükség. A végeredmény egy olyan legmagasabb minőségű és eredeti termék, mely kézzel készült, és egyesíti a kifinomult, hagyományos olasz kézműves díszítő technikákat a modern ipari folyamatokkal.

Ossza meg Ön is
*/ ?>