Schell

Schell

A SCHELL, mint vezető sarokszelep specialista mindig újabb technikai megoldású újdonsággal jelenik meg a piacon vagy termékeit a megváltozott piaci igényekhez igazítja.

A SCHELL az első gyártó, amely a DIN 3227 szerinti új normáknak teljes mértékben megfelel: az ivóvízzel és a zajszinttel szemben támasztott követelményeknek.

– A sarokszelepek lehetővé teszik a víz akadálytalan eljutását példáil a csaptelephez, WC tartályhoz, vagy bidéhez.

A sarokszelepek lezárhatók, így a csaptelep javítása vagy cseréje alkalmával csak a megfelelő csapot kell elzárni és nem az egész vízhálózatot.

Optimálisan beállítható a kívánt hideg illetve meleg víz átfolyási mennyisége a vízvezetékhez igazodva. ezáltal csökken a vízfogyasztás és értékes energiát lehet megspórolni. Így az amortizáció ideje jelentősen lecsökken.

A szűrős sarokszelepek megvédik a mechanikusan és elektronikusan működtethető csaptelepeket a vízben található lebegő anyagoktól, és ezáltal csökkentik a karbantartás és szerviz iránti igényt.

A kombinált sarokszelepek lehetővé teszik két csap egyidejű üzemeltetését (például mosogató csaptelep mosogató- vagy mosógéppel.

Ossza meg Ön is
*/ ?>