Austrotherm

Austrotherm hőszigetelés

 

Ezt tegye a házára – polisztirol hőszigetelők

 

A szigetelésbe fektetett pénz többszörösen megtérül, mert a minőségi szigetelőanyagoknak köszönhetően télen a fűtésszámla, nyáron a lakás belső hőmérséklete csökken.

 

Termékek:

 

Expandált polisztirol termékek

Az AUSTROTHERM expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok az épületek minden szerkezetén hatékony hőszigetelést tesznek lehetővé. A hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosan működtethető épületeket kapunk.

Extrudált polisztirol termékek

Az AUSTROTHERM rózsaszínű extrudált polisztirol hab zárt cellaszerkezetű anyag vízfelvétele elhanyagolhatóan kicsi, s így kiváló hőszigetelő képessége tartós nedvességhatás esetén sem romlik. Az épületek élettartama alatt az extrudált hab nagyon jó mechanikai tulajdonságai sem változnak.

Formahabosított termékek

A formahabosítással készülő AUSTROTHERM expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok nagy szilárdságúak, amelyek különösen alacsony vízfelvételük és kitűnő mechanikai tulajdonságaik révén alkalmasak talajjal érintkező szerkezetek, talajon fekvő padlók, pincefalak illetve lábazatok külső oldali hőszigetelésére, valamint zöldtetők vízmegtartó rétegeként és padlófűtés csövek rögzítésére is.

Továbbfeldolgozott termékek

A továbbfeldolgozott AUSTROTHERM expandált polisztirolhab hőszigetelő termékek speciális igényeket elégítenek ki azáltal, hogy a felhasználási területüknek megfelelően formára vágva, vagy egyéb termékekkel társítva kerülnek gyártásra.

Kiegészítő termékek

A kiegészítő termékek csoportjába mindazon gyártott és forgalmazott termékek találhatók, melyek segítségével az AUSTROTHERM hőszigetelő termékeket épületszerkezetekbe építhetjük, vagy azok segítségével más termékek szakszerű műszaki alkalmazását tesszük lehetővé.

Alkalmazása:

 

Talajban lévő szerkezetek hőszigetelése

A pincefalak hőszigetelése elkerülhetetlen lépés, ha a pincében fűtött teret, huzamosabb tartózkodásra alkalmas helyiséget szeretnénk kialakítani, legyen ez hobbiszoba vagy iroda.

Lábazat kialakítása

A lábazatzok hőszigetelését gyakran elhanyagolják, pedig kis költséggel komoly gondoktól szabadulhatunk meg. A szigetelt pincefal és a jól szigetelő homlokzati fal között durva hőhíd tud kialakulni, ha a lábazati részt nem szigeteljük.

Homlokzati fal hőszigetelése

A fűtési energia jelentős része távozik a falon keresztül, ezért elengedhetetlen, hogy az kellően hőszigetelt legyen. A falak hőszigetelő képességét legtöbbször úgynevezett homlokzati hőszigetelő rendszer segítségével javítják.

Magastető szigetelése

Magastetők hőszigetelésére legalább 16-20 cm vastag hőszigetelés beépítése szükséges! Ne feledjük el, hogy a hő elsősorban felfelé igyekszik, ezért az egy négyzetméterre vetített energiaveszteség a tető irányában lesz a legnagyobb.

Lapostető hőszigetelés

A lapostetők hőszigetelésére ma már legalább 16-20 cm vastag hőszigetelést kell elhelyezni.

Födém hőszigetelése

A legtöbb hőenergia a tetőn keresztül távozik az épületből, ezért ezt a részt kell a legalaposabban leszigetelni. Sajnos, sok épület beépítetlen padlástere valósággal kiszívja a meleget az épületből.

Lépéshang-szigetelés

Többszintes épületekben (családi házak, társasházak) kénytelenek vagyunk egymás felett élni. A lakótereket elválasztó födémet úgy kell kialakítani, hogy a lakók nyugalmát ne zavarja, ha felettük zajlik az élet.

 

Kérdéseivel forduljon munkatársunkhoz.

 

Tekintse meg egyéb hőszigetelő rendszereinket is.

Ossza meg Ön is
*/ ?>