Romantik

Romantik

A Romantik 2000 Kft. 2000. év óta, a Fémipari RT radiátor üzletágának kivásárlásával, Balassagyarmaton működő, magyar tulajdonban lévő aluradiátor gyár. Budapesten hét kiskereskedelmi üzletben forgalmazzák és szolgálják ki a szerelők és építkezők igényeit.

A vállalat által gyártott aluradiátorok megegyezőek az eredeti ID Romantik aluradiátorokkal. Az aluradiátorok esztétikai, gazdasági és hőteljesítményi tulajdonságai a legszigorúbb hazai és külföldi igényeket is kielégítik. A folyamatos gyártás megbízható hazai háttérre támaszkodik.

A nagy méret és típus választék, teljes körű lehetőséget nyújt a felhasználásra. Távfűtési lakások, családi házak, üzletek, irodák, stb. Felhasználási területet szélesíti a szín és típus választék. További lehetőség a felhasználás során: bővíthetőség, átalakíthatóság, meghibásodás esetén javítás.
A radiátorok színskálája standard EP 1000 fehér RAL 1015 krém és RAL 8015 barna, mely színek azonos áron rendelhetők. Egyedi vevői igényeket is kielégíthetők a RAL színskála színeiből, mennyiségtől függő árszinten. További lehetőség az anódosan oxidált felületű óezüst és mahagóni színek. A porszórással készülő festés 180 °C -on kerül beégetésre, így rendkívül tartós, könnyen tisztíthatű, esztétikus bevonatot alkot.

Ossza meg Ön is
*/ ?>