Alfalux

ALFALUX    

Az ALFALUX gyár az olyan történelmi márkák fúziójával alakult ki, mint az Alfa és a Lux, melyek a Nuova Riwal csoport keretében egyesültek. 2007. eleje óta a Nuova Riwal az egyik vezető burkolólap gyártó, a Casalgrande Padana S.p.A. csoporthoz tartozik.

Az ALFALUX választékában megtalálható a teljes anyagában színezett porcelán gres, a mázas gres, a monocottura és a bicottura padlólap és fali csempe.

Az ALFALUX gyár széles viszonteladói hálózatának köszönhetően az egész világon jelen van. Célközönségét azok a vásárlók alkotják, akik közép-magas kategóriájú innovatív, minőségi burkolólapot keresnek, bel- és kültéri felhasználásra, lakó- vagy középületre, nappaliba, konyhába, fürdőszobába, vagy akár kereskedelmi egységbe is.

Figyeli az életstílusok változásait és ennek köszönhetően követni tudja a kulturálisan, földrajzilag, társadalmilag és gazdaságilag eltérő vevőkörének ízlését és igényeit. Gazdag kínálata lehetővé teszi, hogy kortól függetlenül, minden vevő megtalálja a számára megfelelő burkolatot.

A gyár megkülönböztett figyelmet fordít a környezettudatos gyártásra, így az ECOGRES burkolólap termékek 100 %-ban újrahasznosított alapanyagból készülnek.

Kínálatukban megtalálhatók, olyan, ma már ritkaságnak számító termékek is, mint a 10×10 cm konyha csempe, a 33,3×33,3 cm kavicsmintás teraszlap, a terrazzo utánzat; de ugyanakkor szerepelnek fa utánzatú lapok, 45×90 cm nagy táblák, és a különleges esztétikai élményt biztosító Swarovski kristállyal díszített dekorelemek.

Ossza meg Ön is
*/ ?>