Grohe

Grohe

 

 

Europlus

 

Könnyű kezelhetőség

Egy ujjal is könnyedén kezelhető, első benyomásra ez jut eszünkbe az Europlusról. Élvezetes és kézzelfogható élmény tükröződik vissza az Europlus designban. Az enyhén előredőlő csapteleptest dinamikus hatást kelt. Ehhez társul az ergonómikusan kialakított keverő fogantyú, dekoratív matt-króm gyűrűkkel.

Speciális kerámia betétek biztosítják a különösen hosszú élettartamát és a finom nyitást, zárást. A mosdó- és bidet csaptelepek kihúzható fejes kivitelei a még nagyobb felhasználói kényelmet szolgálják. Króm mellett fehér és króm/arany színben is kapható.

 

Eurosolid

 

Kényelmes kezelhetőség teli fogantyúval!

Az Europlus szerelvénycsalád telifogantyús változata az Eurosolid nevet kapta. Az Europlusra jellemző dinamikus forma itt még ergonomikusabb használattal párosul.
A fogantyú enyhe íve egyrészt kellemes és biztos fogást ad, másrészt nagymértékben javítja a csaptelep tisztíthatóságát. A technikai megoldások természetesen itt is a GROHE termékeknél megszokott magas színvonalat képviselik. Króm és króm/arany változatban kapható.

 

Eurodisc

 

Takarékos elegancia

Elegáns vonalvezetés a szemnek, modern, áramvonalas külső a kéznek – a tetszetős forma komfortos kezelhetőséggel és könnyen tisztítható felülettel párosul a GROHE Eurodisc családjának minden modelljében.

A harmonikus stílus ugyanakkor legendásan magas színvonalú GROHE minőséget takar, amely hosszú évekig garantálja a zavartalan működést. Az Eurodisc csaptelepeknél gyárilag biztosított hőfok- és mennyiség-korlátozási lehetőség elegáns gesztussal járul hozzá a víz- és energiatakarékosság koncepciójához.

Eurostyle

 

Időtálló szépség

A tervezők nagy gondot fordítottak arra, hogy időtálló formát és a különösen tartós minőséget kínáljanak, tökéletes összhangban. Az Eurostyle csaptelepek geometriai alapformái izgalmas vonalvezetéssel kombinálják azt a műszaki és formatervezői tapasztalatot, amely a GROHE szerelvények sajátja.

A visszafogott, átgondolt forma csúcstechnológiát rejt: nagy kopásállóságú kerámiabetét biztosítja a hosszú élettartamot és az észrevétlen, precíz nyitást és zárást. A masszív fém keverőfogantyú, a kerámiabetét, a rendkívül ellenálló króm bevonat bírja tovább a használatot? Döntsék el az évtizedek.

 

Eurosmart

 

Egy okos döntés

Végre egy csaptelep, amit igazán a vevők kívánságai szerint formáltak. Az Eurosmart letisztult vonalai, kecses formája, enyhén ívelt fogantyúja és könnyű kezelhetősége a GROHE fejlesztők munkáját dicséri. Mindent tud, amit egy modern egykaros csaptelepnek tudnia kell. Sőt, még annál is többet…

A racionalizált tervezésnek és gyártásnak köszönhetően a kiváló GROHE minőség ugyanis kedvező áron elérhető.
Az Eurosmart okos választás mindazoknak, akik szeretik a gazdaságos megoldásokat, de minőségi kompromisszumok nélkül.

 

Talia

 

Színpadi elegancia

A Talia egyedülállóan ötvözi a modern vonalakat és a hagyományos kétfogantyús, kerámiabetétes technológiát. Meghatározó stíluseleme a lágyan ívelő vonalvezetés, amely izgalmas összhatást kelt. Elegáns és értékes, mit egy gyönyörű ékszer. Jól alkalmazkodik az adott mosdó karakteréhez, hiszen létezik 1- és 3-lyukas változata is.

A Talia a formai szépséget elegánsan ötvözi az ergonómiával. Legszebb példa erre a fogantyúk díszítése, amely már érintés előtt sejteti a könnyű kezelhetőséget. A fogantyúk díszítő elemei arany színnel is rendelhetőek, ami fokozza a könnyed luxus élményét. A legtöbb kétfogantyús Grohe csaptelephez hasonlóan ez a modell is gyémántkeménységű Carbodur bevonatú kerámiabetéttel készült. Ez garantálja a leheletfinom működést és a hosszú élettartamot.

Arabesk

 

Design az örökkévalóságnak

Finom, kecses, szeszélyes, mégis időtállóan elegáns. Nevéhez híven, az Arabesk klasszikus fogantyúinak és elegáns vonalú testének kidolgozottsága egy műalkotás gazdagságát idézi.

Az Arabesk azoknak készült, akik vonzódnak a klasszikus értékekhez, és mégis kimondottan egyedi stílusú csaptelepet keresnek. A művészi finomságú forma mögött a legendás GROHE minőség rejlik: megbízhatósága és tartóssága nem a pillanat örömének, hanem hosszú évekre szól.

 

Costa

 

Egyszerűség felsőfokon

Gyakran az egyszerű dolgok a legérdekesebbek. Minden modern cicoma és dísz nélkül. Ezáltal hosszúéletű, megbízható, vonalai egyszerűek. Ez a Costa. Az a csaptelep, amely egyrészt szándékosan nélkülöz minden dekoratív elemet. Másrészt minden megvan benne, ami a hosszú élettartamhoz, a zavartalan működéshez és a precíz kezelhetőséghez kell. Egyszóval, a Costa egy hagyományos minőségi csaptelep a GROHE-tól.

Zedra

 

Több tér a mosogatóban

A jó technika kézzelfogható. A Zedra rafináltan kialakított fogantyúja különösen praktikus. Roppant egyszerűen beállítható vele az optimális hőfok és vízmennyiség.
De ez még nem minden. Lengő karja 360°-ban elforgatható, a kihúzható fejű kivitel mellett az átváltható zuhanyfejes modell is kedvelt. A kihúzható gégecső segítségével egy csaptelep középpontú, 1,5 m átmérőjű körben minden pontot elérhetünk a mosogató körül. És ha mosogatás közben zuhanysugárra váltunk, a csap elzárásakor automatikusan visszavált normál sugárra. Zedra-val élvezet a mosogatás.

 

Alira

 

Anyagában és működésében is érték

Egy konyhai csaptelep, amely tiszta vonalaival megbízhatóságot és eleganciát sugároz. Modern felülete kölcsönöz az Alirának utánozhatatlan hightech karaktert. A kihúzható zuhanyfejnek és a lengő kifolyónak köszönhetően jobban kihasználható a hely a mosogatóban.

Az Alira az időtállóság újrafogalmazása. Választható elfordítható kifolyós, és kihúzható, átváltható zuhanykifolyó kivitel is. A csaptelep elzárásakor a zuhanyváltó automatikusan visszaáll kifolyó üzemmódra. A könnyen járó, egyszerűen kezelhető fogantyúval élmény a megfelelő hőfok beállítása. Kényelmesebb nem is lehetne.

 

Minta

 

Szemet gyönyörködtető és praktikus

Aki a modern designt és a könnyű kezelhetőséget tartja szem előtt, a Mintát választja. A Minta kecses alakja szemet gyönyörködtető. A tiszta formák praktikussággal párosulnak. Magas kifolyója lehetővé teszi, hogy a legnagyobb edényeket is könnyedén elmosogassuk alatta.

A Minta króm színben kapható, elforgatható kifolyóval, sőt kihúzható gégecsővel is. Így élmény a mosogatás. És hogy az élmény sokáig tartson, a hosszú élettartamot a jó minőségű kerámia betét garantálja.

Ossza meg Ön is
*/ ?>