Radal

Radal

Az acéllemez radiátorok fejlődésében sok hasonlóságot fedezhetünk fel. Mégis az a végeredmény, amit a radiátor felszerelése, beüzemelése és az első fűtési szezon után kapunk, rámutat azokra az eltérésekre, melyet elsősorban a radiátor alapanyagának minősége, és az alkalmazott gyártástechnológia okozhat. Így a konvektor lemezek és a bordázat kialakítása a fűtőtest teljesítményét, a festési eljárás, pedig a tartóságát és esztétikus megjelenését befolyásolja. 

A RADEL termékeit minden szinten – a kizárólagos képviseletek, szerelők, tervezők, és elsősorban a felhasználók – a megbízható, minőségi kategóriába sorolják. A DeLonghi S.p.A. mint, a RADEL gyártója, tagja az acéllemezgyártók szövetségének, a RAL (Reichs-Ausschusses für Lieferbedingungen), amely a legnagyobb európai gyártókat tömöríti. Tagjai csak azok a gyártók, akik folyamatosan garantálják a gyártás során a minőséget, a vevőnek garanciát. A BS EN ISO 9001 minőségi rendszerben gyártott RADEL radiátor megbízható és magas hatásfokot biztosít, széles választékával különböző fűtési megoldást nyújt.

A RADEL belsőszelepes radiátor fejlett, korszerű és elegáns megjelenésű, minden egység gyárilag tartalmazza a beépített szelepet és az alsó be- és kiömlő csonkot (elzáró szelep nélkül), megkönnyítve a szerelési munkát és felhasználók költségeinek számítását.

Ossza meg Ön is
*/ ?>