Fég

Fég

A FÉG Konvektorgyártó Zrt. nemzetközileg ismert és elismert terméket kínál számunkra. Fő profiljuk a nyitott és zárt égésterű egyedi gázfűtőkészülékek, azaz gázkonvektorok gyártása.

A kisebb családi házak, hétvégi házak, lakások, üzletek, irodák ideális fűtése a gázkonvektor. Német gázszolgáltatók vizsgálatai szerint a gázkonvektorok átlag hatásfoka a legtöbb esetben meghaladja a gázüzemű központi fűtésekét. Ennek oka elsősorban az, hogy a gázkazánok nem a fűtendő helyiségben helyezkednek el, így hőleadása veszteséges (a pincét is fűti).

A konvekrorok mellett további közkedvelt termékeik: a vízmelegítők, gáztűzhelyek, tárolós rendszerű gáz- és villany bojlerek, infrahősugárzós termékek, melyet Siesta Pingvin néven ismerhetünk.

Termékeik fejlesztésénél és gyártásánál különleges gondot fordítanak az égés minőségére és a kibocsátott égéstermékek károsanyag tartalmának csökkentésére. Rendkívül fontos a vállalat számára, hogy vevőinek folyamatosan megbízható minőséget nyújtson, ezt szolgálja a vállalatnál 1994 óta működő ISO 9001 minőségirányítási rendszer is.

Ossza meg Ön is
*/ ?>