Concept

Concept

Teljes a választék…. Mosdókhoz, zuhanyzókhoz, kádhoz, vagy bidéhez, egykaros keverőcsap, vagy termosztát, süllyesztett, vagy falon kívüli, fürdőszobához, vagy konyhához, normál vagy alacsony nyomású kivitelben. Modern formavilág, markáns vonalvezetés, megnyerő és igényes kialakítás – így jellemezhető a rendkívül széles választékot felölelő Concept szerelvénycsalád. A vízhőmérsékletet, illetve a vízmennyiséget a szerelvények belsejében található, régóta bevált kerámiabetétes technika szabályozza, ami nagyfokú kezelési komfortot, gazdaságosságot és biztonságot nyújt.

A szerelvények lelke a kerámia betét, mely a legmodernebb click-technológiának köszönhetően számos különlegességgel és előnnyel rendelkezik.

 

Akár 50 % vizet is megtakaríthat

 

A Click-betét új, változtatható vízmegtakarítási funkciója segítségével a vízfogyasztás egyedileg szabályozható. A kart csak az érezhető kattanásig nyissa ki, ekkor az egyébként szokásos vízmennyiségnek csupán az 50%-a folyik: a teljes vízmennyiség csak az ellenállás leküzdése után tud kifolyni.

A különleges kezelési kényelem élménye

 

Mivel az egykaros keverőcsapok billentési tartománya 120o, így érezhetően több játéktér áll rendelkezésre és a hőmérséklet rendkívül könnyen és fokozatmentesen szabályozható.

 

Ellenőrzött biztonság

 

A beépített forróvíz-hőmérséklet ellenőrzéssel szabályozható a maximális hőmérséklet. A Concept csaptelepekben található kerámiabetétek átfolyós vízmelegítőkhöz is alkalmasak. Ezek speciális kerámia tömítőgyűrűi nagy működési pontosságot és könnyű működtetést biztosítanak. Az új generációs betétek a korábbi, Contura Concept sorozat modelljeihez is alkalmasak.

Ossza meg Ön is
*/ ?>