Terranova vakolatok

Terranova homlokzat és felújító vakolatok

 

 

Tapasztalat, amire építhet – Terranova termékek

 

 

Homlokzatképzés

 

A TERRANOVA márkanév az elmúlt több, mint száz évben Európában fogalommá vált és mindenhol a homlokzatképző anyagok egyik vezető specialistáját jelöli. A Weber Terranova Magyarországon is a minőséget, a színes homlokzatokat és a garantált, kreatív és minőségi műszaki megoldásokat jelenti.

Egy épület létrehozásánál, vagy akár megújulásánál nagyon fontos szerepet játszik a homlokzat. Olyan vakolatot, vakolatrendszert kell választanunk melynek alapanyagai, választott struktúrája és színei harmonizálnak épületünkkel, környezetünkkel, az épület rendeltetésével.
E mellett épületünk értékét mindenképpen növeli egy minőségi anyaggal kivitelezett homlokzat, mely maximálisan színtartó, vízzáró, ugyanakkor kiváló pára áteresztési tulajdonságai mellett a levegő károsító hatásainak is hosszútávon ellenáll.

Termék lista

Ásványi vakolatrendszerek:

 • egyrétegű nemesvakolatok
 • nemesvakolatok
  finom, medium, gördülőszemcsés, szórt
 • alapvakolatok, habarcsok
  finom, medium, lábazati vakolat, hőszigetelő falazóhabarcs, falazóhabarcs, könnyített alapvakolat, simítóvakolat

 

Hőszigetelő rendszerek:

 • therm rendszerek
  retec, mineral, prestige, clima, classic, plus, isover G
 • hőszigetelő-lap ragasztók
  therm retec 700, mineral, prestige, clima , terra, terrafix ragasztópaszta
 • vékonyvakolatok
  silicon, silicate, classic complete, classic, mozaik és marmolit színes díszítő és lábazati vakolat

 

Épületfelújítás

 

A Weber Terranova egyik legfontosabb célja, hogy építészeti értékeinket, Magyarország műemlékeit a további generációknak segítsük megőrizni.

Fontosnak tartjuk, hogy felújító rendszereinkkel, speciális színválasztékunkkal olyan megoldást tudjunk adni, ami a minőségi épület-felújítás követelményeinek megfelel.
Az épület-felújítás területén, elsősorban a homlokzatok, vakolatok felújítására, másrészt a beton felületek javítására adunk megoldásokat.
Egyedülálló referenciái a terranova felújító vakolatoknak, a Debreceni Nagytemplom és Szent Anna templom, a Pannonhalmi Főapátság, Pálmaház, hőgyészi Apponyi kastély, Kaposvár Megyei levéltár, GYESEV palota Sopron, Villamos Művek székház Fő utca, Ferences kolostor Szécsény, szegedi Alsóvárosi ferences kolostor, hogy csak néhányat említsünk, igazolják, hogy a rendszerek a gyakorlatban is bizonyítottak.

Termék lista

Felújító rendszerek:

 • san felújító rendszerek
  gúz, javítóvakolat, simítóvakolat, előfröcskölő,
 • homlokzatfesték, segédanyagok
  homlokzatfesték, tapadóemulzió, algaeltávolító, betonkontakt, gombaölő, mélyalapozó-vakolaterősít,

 

Kérdéseivel forduljon munkatársunkhoz.

Ossza meg Ön is
*/ ?>