Edilkamin

Edilkamin

Az Edilkamin, a világ vezető kandallógyártóihoz méltón a piaci igényekhez folyamatosan igazodva tökéletes minőséget képviselve végzi fejlesztéseit. Környezetbarát fűtési megoldásai közt megjelennek a fa- és pellet tüzelésű kályhák, vízteres kandallók, valamint vízteres fa-és pellet tüzelésű kályhák és tűztérbetétek széles választéka is.

Mivel még ma is nagy az igény a természetes, régmúlt hangulatát idéző egészséges fűtési formák iránt, és a cég nagy hangsúlyt fektet a minőség mellett az esztétikus megjelenésre is, így már nem csak fűtési módként praktikus mellettük dönteni, hanem azért is, mert a széles körű szín- és típusválasztéknak köszönhetően tökéletes harmóniát érhetünk el otthonunkban.

 

Vízteres kandallók

Az Edilkamin vízteres kandallói és burkolatai, alkalmasak a ház fűtésére és különböző célokra hasznosítható használati melegvíz előállítására. Ezek modern, fatüzelésű környezetbarát vízteres kandallók, melyek helyettesíthetik vagy kiegészíthetik a hagyományos gázkazánt, lehetőséget teremtenek egy, akár 40%-osenergiamegtakarításra is.

Jellemzői:

  • Nagy vastagságú acéllemez szerkezet
  • Automata füstszabályozás
  • Kerámiaüveg 800°C hőálló
  • Égési levegő szabályozás
  • Forgatónyárs csatlakozó

 

Fatüzelésű kályhák

Az új fatüzelésűkályha kollekció, amely számos előnyös tulajdonsága mellett egyéb meglepetéseket is kínál. A rafinált design bármilyen stílusú környezetben jól mutat. A fém-, öntvény-, kerámia- vagy zsírkőburkolat páratlan esztétikai megjelenést kölcsönöz.

Pellet kályhák

Az Edilkamin pellet kályháit a megújuló energiák hasznosítására épülő legmodernebb technológiával tervezte. A pellet kályha különösebb nehézségek nélkül üzembe helyezhető családi házakban vagy városi lakásokban egy szűkkeresztmetszetű füstcső beiktatásával. Burkolatuk lehet fémből, kerámiából vagy zsírkőből , ezek mindegyike olyan esztétikai megjelenést kölcsönöz, mely hagyományos és modern környezetbe is adaptálható. A készülék önálló működése,a heti programozás lehetősége, mind olyan tulajdonságok, melyek egyedivé és különlegessé varázsolják azt.

 

Vízteres fatüzelésű kályhák

Az Edilkamin vízteres kályhái… vágyakozás az ódivatú,de természetes, egészséges meleg után. Az új vízteres kályha kollekció még többet, még szebbet kínál. Különféle burkolatokkal és színekben, bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszkedő stílusokban, környezetbarát fatüzeléssel, és jelentős energiamegtakarítással. A fa, más foszilis fűtőanygokkal (szén, gázolaj, gáz stb.) szemben, az égés során nem növeli a szén-dioxid terhelést, így tehát nem fokozza az üvegházhatást.

Vízteres pellet kályhák

Az EdilKamin vízteres pellet kályhái egy környezetbarát takarékos fűtési lehetőséget nyújtanak, egy speciális energiaforrás a maga autonómiájával és számos praktikus tulajdonságával együtt. A kínálat különböző modelleket tartalmaz, melyek kerámiával, zsírkővel vagy fémmel burkoltak; szebbé, eredetibbé varázsolják készüléket. A vízteres pellet kályhák az egész ház fűtési-és használati melegvíz rendszerét képesek ellátni, a fűtési rendszer ellátására akár a már meglévő csővezetékek és radiátorok is alkalmasak lehetnek, további előnyös tulajdonságai között fontos szerepe van a távirányítás és a programozás lehetőségének, valamint az akusztikusan (telefonon keresztül) történő ki- és bekapcsolásnak. Egyszerű a bekötése, egy 8 cm átmérőjű füstcsatlakozással, az Edilkamin vízteres pellet kályhái lakásokban és többszintes házakban is elhelyezhetők a helyi adottságok megváltoztatása nélkül. A pelletes működtetés, hosszútávon jelentős megtakarítást garantál fűtésszámlájából!

Ossza meg Ön is
*/ ?>