Siemens

Siemens

A helyesen alkalmazott fűtéssza-bályozókkal akár 10 – 20%-os energia-megtakarítás érhető el.

A Siemens helyiségtermosztátok lehetnek heti programozásúak: melyek a hét napjain a szabadon beprogramozott időtartamokon a beállított alacsonyabb vagy magasabb hőmérsékleten tartja a helyiség hőmérsékletet. Üzemmód kapcsolóval és gyors hőmérséklet korrigálási lehetőséggel rendelkeznek.

Heti programozású, öntanuló, érintő képernyős, telefonon távvezérelhető helyiségtermosztátok: Az előző pont szerinti vezérlések beállítása és programozása a kijelző érintésével történik.Öntanuló, mert az előző fűtési periódusok figyelembe vételével olyan időpontban indítja vagy állítja le a kazánt, hogy pontosan a beprogramozott időpontban éri el ahelyiségben a beállított hőmérsékletet.Távműködtetésre, azaz a kazán telefonon történő üzembehelyezésére alkalmas.

Zónaszabályozók: Egy fűtőkör külső hőmérsékletről történő vezérelésére szolgálnak, amely fűtőkör független a kazánról vezérelt un. első fűtőkörtől. Abban az esetben ajánlott fali és állókazános fűtési rendszereknél egyaránt, ha időjárás-követően motoros keverőszeleppel kívánjuk a fűtés egy részét ( pl. a padlófűtést) vezérelni a többi fűtéstől teljesen függetlenül.

Többcsatornás időjáráskövető szabályozók:
Több fűtőkör egymástól független szabályozására szolgál, valamint a HMV előállítás vezérlésére alkalmas. A KLO típusú állókazán családhoz ajánlott.
Új öntanuló szobatermosztátok a Siemenstől

Magyarország földrajzi adottságai miatt a téli időszakban közületi- és lakóépületeink fűtése komoly feladatot jelent mindannyiunk számára. A legegyszerűbb és legelterjedtebb fűtésszabályozási módszer a központi szobatermosztátról vezérelt hőtermelés és hőleadás, amikor a termosztátot a fűtött légtérbe, ún. referencia pontra kell elhelyezni.

Ossza meg Ön is
*/ ?>