Far

Far

A Far S.p.A. az észak-olaszországi Gozzanóban található gyártó cég, mely különböző víz és fűtési szerelvényeket gyárt. A céget 1974 alapították magánszemélyek és a dinamikus növekedésnek köszönhetően mára az olasz és az európai piacon ismert, meghatározó gyártóvá váltak.

A Far választékából a hazánkban forgalmazott legnépszerűbb árucsoportok:

 

Radiátorszelepek:

 

A gyártási palettán szerepel egy és kétcsöves, egyenes, vagy sarok kivitel, kézi kerékkel, termofejjel, távérzékelős kivitelben is.Visszatérő szelepek, szelepblokkok, lándzsa szelepek, csatlakozók különböző csövekre.

 

Egyéb fűtési kiegészítők:

 
Automata légtelenítők, egyenes és sarok kivitelben, biztonsági szelepek 3 és 6 bar-os kivitelben, Thermo-Far termosztatikus keverőszelep.

 

Vízszűrők:

 
Háztartási fémházas szűrők, 300µm finomságú szűrővel.

 

Osztók:

Osztó vázak 1-1”1/4” méretben, 2-12 körös kivitelben, szükséges osztóvégekkel,tartósínekkel, valamint osztódobozokkal. Tetszőleges kiépítésű osztókat hozhatunk létre belőle, termo elektromos szelepfejjel is elláthatjuk, sőt padlófűtéshez alkalmas alacsony hőmérsékletű vizet is képes keverni, megfelelő elemek összeválogatásával. Az osztódobozzal elrejthetjük a gépészetet, meghagyva a lehetőséget az utólagos megbontásnak.

 

Menetes csatlakozók:

Többféle fitting, falikorong menetes csatlakozóval, különböző cdatlakozókkal.

 

Alkatrészek:

Szelephez kézikerék, illetve az eddigi cikkcsoportokban szereplő termékekhez szükséges pótalkatrészek.

Ossza meg Ön is
*/ ?>