Flamco

Flamco

 

Nyomástartó rendszerek (Flamcomat szivattyús-, kompressziós-, ENA rendszerek), változó nyomású tágulási tartályok, légtelenítők és iszapleválasztók, tartozékok ivóvíz és nyomásfokozó rendszerekhez, elágazáskészítő idomok, tárolótartályok…ez mind a Flamco.

Különösen fontos kiemelni így a téli időkben a légtelenítők szerepét, ugyanis a fűtési rendszerbe bejutó levegő jelentősen csökkenti a hőátadást, és mind magában a rendszerben, mind pedig annak egyes részeiben komoly károkat okozhat. Ennek csökkentésére, illetve megszűntetésére kínál meoldást a Flamco, Flexvent úszós légtelenítők, Flexair centrifugális légleválasztók, és Flamcovent abszorpciós légleválasztók formájában.

Az iszapleválasztók csatlakozástól függően 3/4″, 1″, 5/4″ és 6/4″ méretekben kaphatók. A nagyobb változatok hegtoldatos és karimás kivitelben állnak rendelkezésre NA 50 – NA 500 méretben.

A Flamco T-Plus pedig méltán tekinthető a leggyorsabb és legegyszerűbb T-idomnak, hiszen szerelése a rendszer folyamatos működése közben is bármikor elvégezhető, nincs szükség a rendszer nyomásmentesítésére, kiürítésére, majd a későbbiekben annak újra utántöltésére és légtelenítésére, mellyel jelentős költséget és időt takaríthatunk meg.

Ossza meg Ön is
*/ ?>