Cégtörténet

Cégtörténet

Üdvözöljük Önt a Csepregi Építőanyag Szakkereskedés honlapján!

Cégünket 1991 szeptemberében családi vállalkozásként alapítottuk meg. Gazdasági tevékenységünk eredményesebb folytatása érdekében, valamint a növekvő pénz- és ügyfélforgalomra való tekintettel a társaságot 1997. január 1-től  jogutódlással Kft.-vé alakítottuk.

 

A 2007-es évben csatlakoztunk Magyarország  egyik legnagyobb építőanyag beszerzési társaságához az Új-Ház csoporthoz  annak érdekében, hogy cégünk hosszú távú fejlődését és versenyképességét biztosítsuk. Ennek az együttműködésnek az előnyeit a kereskedők és azok ügyfelei is élvezhetik. A kedvező árak és a minőségi kiszolgálás,  eddig is jellemző volt a Csepregi Építőanyag Szakkereskedésre, azonban az Új Ház Centrum országos hálózatának részeként erősebb háttérrel tudjuk ezeket a jellemzőinket a vevőknek biztosítani.

Vállalkozásunk kezdetben csak fenyő fűrész árut értékesített, fokozatosan építettük ki a beszállítói, nagykereskedői partnerkört, valamint az állandó visszatérő vevőkört. Szállítóink és vevőink egyaránt korrekt, megbízható partnerként tartanak számon bennünket.

Cégünk több mint 30 éve kínál építő minőségű fenyő fűrészárut, szlovák, cseh, osztrák, német és svéd beszállítóktól. Telepünkön folyamatos raktárkészletet tartunk a legkedveltebb méretekből és minőségi osztályokból.
A fűrészáru kereskedelem mellett jelentős  építőanyag kereskedelmi tevékenységet is folytatunk. Választékunkban  a meghatározó  hazai és külföldi építőanyag gyártók termékei megtalálhatók. A forgalmazott termékeink között megtalálhatók a falazó anyagok, tetőfedőanyagok, építési kemikáliák, kéményrendszerek, beton termékek, födémrendszerek, nyílászárók, hőszigetelő anyagok,  vasanyagok, vízszigetelő anyagok, vakolatrendszerek, szárazépítészeti anyagok, , térburkolatok.
A fenyő fűrészáru és az építőanyagok forgalmazása mellett választékunkat hideg- és melegburkolati anyagokkal, burkolási segédanyagokkal és szaniter árukkal bővítettük. Cégünk olyan gyártók termékeit forgalmazza, melyeket az esztétikum, praktikum mellett a maradandóság jellemez.

Burkolóanyagaink között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Bemutató termünkben  nagy szín- forma- és méretválasztékban megtekinthetők több,- a világon elismert – olasz burkolólap gyártók termékei is, mint például a Ceramica Imola, Casalgrande Padana, Lafaenza, Cerdomus, Ceramica Vogue.
Cégünk törekvése a megbízhatóság, a jó minőség, a vásárlók minél magasabb szinten történő kiszolgálása.

Üdvözlettel:

Csepregi Ferenc
ügyvezető

 

 

Ossza meg Ön is
*/ ?>