Ceramica Vogue

VOGUE

1978-as alapítása óta a Ceramica Vogue, mely a világ egyik vezető mázas gres padló- és falburkolat gyártója a tervezők és belsőépítészek szolgálatába állította összes tapasztalatát.

Több évtizedes történelme során a Ceramica Vogue fontos szerepet harcolt ki magának az egyszínű mázas burkolólapok piacán. Az éves szinten gyártott két és fél millió négyzetméternyi burkolólapot a világ minden tájára exportálják.

VOGUE SYSTEM legfőbb jellemzője a széles szín- és moduláris méret választék, a legújabb műszaki megoldások alkalmazása és az esztétikai hatások terén végzett kutatások, melyek innovatív környezeti megoldásokat kínálnak úgy beltérben, mint kültéren; úgy köz-, mint magánépületeknél.

A kínálatban széles választék szerepel egyszínű burkolólapokból, melyek 6 felülettel, 44 méretben és 148 színben állnak rendelkezésre. A választékot gazdagítja a kiegészítő elemek egész sora, a zuhanyelemektől, a medenceelemeken át az üvegcsempéig, valamint ezek egymás közti végtelen kombinációs lehetősége.

A felületek között megtalálható a selyemfényű, magasfényű, két féle csúszásmentes, texturált kialakítás, az ismét reneszánszát élő tükörcsempe, fényes és matt üveg. Mindezek többféle négyzetes vagy téglalap formátumban léteznek. A technikai megoldásokhoz az összes színhez kapható hajlatlábazat, pozitív és negatív sarokelem, lezáró elem, élek.

Ossza meg Ön is
*/ ?>